|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה יד ממצועת למישהו שלא חייב להתאמן (לא מדבר על שחיפים על אנשים שהם בנוניים) 42 זה טיפה גדול מהממוצע ככה שאנשים אפילו לא ישימו לב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() הוא התכוון יד 42 עם צורה של שריר(בטח שיראו שאתה מתאמן ), לא יד בלי צורה עם שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר להבדיל בקלות בין בן אדם יד 42 לא מתאמן לבין יד 42 כן מתאמן. 42 זה מעל הממוצע ורוב הממוצע 35 אפילו פחות לכן כשרואים יד 42 עם צורה ולא רק גודל סביר להניח שהבן אדם מתאמן,כמובן שיש עוד דברים חוץ מההיקף יד שמעידים על כך שהבן אדם מתאמן או לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
יד 33 ממוצע ? מה זה בגטו אולי או ילדים שחיפים.. כל אחד מחברים שלי שהם לא מתאמנים בכלל בסביבות יד 40 צורה או בלי זה לא משנה זה בן אדם ממוצע לא שחיף.... ככה שאין מה להתלהב מיד 40 יד 50 זה כבר רואים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() טוב בסדר .
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אולג איזה הגזמה חחח נראה לי אתה גר ע"י כור גרעיני או משו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם שאלה אחי , איפה אתה חושב שאתה חיי ? , נעזוב את ישראל בצד שפיתוח גוף פה בתחת וכולם שחיפים עם יד 28 . ארה"ב , אני הייתי שם פעמיים בוא נגיד ככה שלא ראיתי הרבה אנשים ברחוב עם ידיים מרשימות ... אני זוכר שהיה על זה דיון כבר ואתה אמרת , לפי סטטיסטיקה יד ממוצעת זה 40 , איפה הסטטיסטיקה הזאת? בנתיים כל מה שאני רואה זה מלא שחיפים ולא רק בארץ ...
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט אחד יגיע יותר מהר והשני יותר לאט אולג גבר תתעורר מהחלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
למרות כל היחסים לנמוך זה יהיה ענק ולגבוה זה יהיה גדול מאוד ומה הממוצע לדעתך כשאומר שזה טיפלה מעל הממוצע !!?!?!?!?! אם תסתכל טוב ממוצע זה 31 ככה (אני לא מדבר על אנשים שמנים) ואל תגיד יחסי כי זה שלגבוה אמורה להיות יד יותר גדולה זה לא אומר שתיהיה לו, אישית כל הגבוהים שראיתי יש להם ידיים 31-32 עוד לא ראיתי אחד עם יד 37 רב ביגלל שהוא גבוה. וחוץ מזה כשאתה מגיע כבר ליד 42 כל הגוף גודל בהתאם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יד 42 למישהו שלא מתאמן זאת יד ממוצעת? מה אתה צוחק לרוב האנשים שלא מתאמנים יש יד 32-33 ואלו שקצת יותר "גדולים" יש יד 35-6 חח עלק 42 |
|
![]() |
![]() |