ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-02-09, 23:40   #1
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
אתה יודע שאני מעריך אותך והכל, אבל אתה באמת פספסת כאן את הנקודה.
לעבוד עם 40 קילו בדדליפט פשוט לא משרת את המטרה של התרגיל (ושוב, אתה מספיק אינטיליגנט כדי להבין אותי באמירה הזאת)

בכל אופן אתה צודק שזה לא עניינו של אף אחד איך, למה וכמה אתה מתאמן - אבל אם באמת אתה רוצה להמנע משטויות כאלה אל תזרוק את זה לאוויר כאן כי מילים שיוצאות כבר לא בשליטה של המדבר.

נ.ב
איך הגב? לא יצא לי לשאול אותך עוד מאז הדיון על הגב התחתון

אמממ אם פעם עשיתי משקל x וכאב לי הגב, ולא הצלחתי לסיים 3x5, אז עכשיו עם אותו משקל אני עושה 4x6 מלא בלי כאבי גב.
אתה שואל מה עשיתי? עזבי את ss ובניתי לעצמי תוכנית (היא יצאה דומה קצת לפוש\פול, אבל בניתי אותה מהיסוד ורק אז שמתי לב).

אם אני אומר לך ש ss זאת תוכנית לא משהו אתה תכעס?
פשוט לי היא היתה יותר מדי כנראה. אני עושה עכשיו סקוואט כבד וסקווט קל (יותר נכון פרונט סקוואט) והיכולת שלי להתאושש הרבה יותר טובה (להזכירך, אחרי שהגעתי למשקל X הזה, אימון אחרי זה ואלו שלאחריו כבר בקושי עשיתי סקוואט עם משקלי חימום).
בדדליפט גם יש שיפור. במיוחד שב ss עשיתי 1x5 ועכשיו אני עושה 4x6 עם משקלי שיא חדשים(אפילו שפעם אחרונה היו לי doms מטורפים בגב העליון בגלל הפרונט סקוואט).

מעבר לכך והכי חשוב, הרבה יותר כיף לי להתאמן ואני מרגיש יותר טוב שיש לי את הזמן להתאושש מאשר בעבר.

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 10-02-09 בשעה 23:43.
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-02-09, 08:36   #2
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
אמממ אם פעם עשיתי משקל x וכאב לי הגב, ולא הצלחתי לסיים 3x5, אז עכשיו עם אותו משקל אני עושה 4x6 מלא בלי כאבי גב.
אתה שואל מה עשיתי? עזבי את ss ובניתי לעצמי תוכנית (היא יצאה דומה קצת לפוש\פול, אבל בניתי אותה מהיסוד ורק אז שמתי לב).

אם אני אומר לך ש ss זאת תוכנית לא משהו אתה תכעס?
פשוט לי היא היתה יותר מדי כנראה. אני עושה עכשיו סקוואט כבד וסקווט קל (יותר נכון פרונט סקוואט) והיכולת שלי להתאושש הרבה יותר טובה (להזכירך, אחרי שהגעתי למשקל x הזה, אימון אחרי זה ואלו שלאחריו כבר בקושי עשיתי סקוואט עם משקלי חימום).
בדדליפט גם יש שיפור. במיוחד שב ss עשיתי 1x5 ועכשיו אני עושה 4x6 עם משקלי שיא חדשים(אפילו שפעם אחרונה היו לי doms מטורפים בגב העליון בגלל הפרונט סקוואט).

מעבר לכך והכי חשוב, הרבה יותר כיף לי להתאמן ואני מרגיש יותר טוב שיש לי את הזמן להתאושש מאשר בעבר.
אני לא בעד ss. אני בעד להמשיך להתקדם.
עשית מה שצריך כדי להמשיך, למרות שבאמצע יכלו להשתנות הרבה דברים אבל זה לא מענייני, העיקר שעכשיו אתה מצליח להמשיך להתקדם.

אני בעד כל תוכנית שהיא בתדירות של סקוואט כבד פעמיים בשבוע, ויש בה את תרגילי הבסיס.

טוב לשמוע שזה מרגיש טוב יותר, גם אצלי טפו טפו טפו לא היה כאב בגב התחתון מאז אותו יום שקיבלתי את ה"הארה" איך להקשיח אותו גם בסקוואט.
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-02-09, 11:55   #3
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
אני לא בעד ss. אני בעד להמשיך להתקדם.
עשית מה שצריך כדי להמשיך, למרות שבאמצע יכלו להשתנות הרבה דברים אבל זה לא מענייני, העיקר שעכשיו אתה מצליח להמשיך להתקדם.

אני בעד כל תוכנית שהיא בתדירות של סקוואט כבד פעמיים בשבוע, ויש בה את תרגילי הבסיס.

טוב לשמוע שזה מרגיש טוב יותר, גם אצלי טפו טפו טפו לא היה כאב בגב התחתון מאז אותו יום שקיבלתי את ה"הארה" איך להקשיח אותו גם בסקוואט.
אז למה התנגדת כל כך עד עכשיו לתכניות חלוקה ab ?
סקוואט כבד יש בהן פעמיים
כל תרגילי הבסיס יש בהן ואפילו פעמיים [ואים אין את זה אז הכותב של התכנית אדיוט]
מתקדמים בהן מצוין מאוד
זהו בעיקרון....? מה הייתה הבעיה עד עכשיו איתן?

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-02-09, 12:03   #4
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
סקוואט כבד יש בהן פעמיים
מתקדמים בהן מצוין מאוד
גם ss זה ab, תבדוק את העובדות שלך.

אני מתנגד לווליום מוגזם ולתדירות מפגרת של פעם בשבוע, שתאט התקדמות של מתאמנים.
תוכנית צריכה לאפשר לך להתקדם, אחרת עדיף להשאר בבית ולגרבץ.
ישן 11-02-09, 14:20   #5
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
גם ss זה ab, תבדוק את העובדות שלך.

אני מתנגד לווליום מוגזם ולתדירות מפגרת של פעם בשבוע, שתאט התקדמות של מתאמנים.
תוכנית צריכה לאפשר לך להתקדם, אחרת עדיף להשאר בבית ולגרבץ.
נו באמת קורן....אתה מבין למה אני מתכוון...
Ab קלאסית עם 6 סטים לשריר קטן הכונה...אני יכול לומר לך בוודאות שאת ההתקדמות שאני אישית ראיתי ועל המון מתאמנים קשה להחליף במשהו אחר
אני אישית גם מתנגד לתדירות של שריר בשבוע לרוב המתאמנים
אבל אני לא יכול להתעלם מהעובדה שהיו לי מתאמנים שפשוט לא גדלו ולא משנה מה ברגע שהם עברו לabc הם התחילו לראות תוצאות...מה לעשות יש גם כאלה

ואייל....התכנית של לייל זאת התכנית הבאה באה שאני אעשה [אני אסיים את תכנית הכוח שכרגע אני נמצא בה אחזור לתכנית המקורית שלי לתקופה קצרה של חודש בערך ואז מתחיל את לייל זאת התכנית שלי לחצי השנה הקרובה]

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
ישן 11-02-09, 15:00   #6
eyalamzleg
חבר פעיל

ציטוט:
Ab קלאסית עם 6 סטים לשריר קטן הכונה...אני יכול לומר לך בוודאות שאת ההתקדמות שאני אישית ראיתי ועל המון מתאמנים קשה להחליף במשהו אחר
אבל אני לא יכול להתעלם מהעובדה שהיו לי מתאמנים שפשוט לא גדלו ולא משנה מה ברגע שהם עברו לabc הם התחילו לראות תוצאות...מה לעשות יש גם כאלה

ואייל....התכנית של לייל זאת התכנית הבאה באה שאני אעשה [אני אסיים את תכנית הכוח שכרגע אני נמצא בה אחזור לתכנית המקורית שלי לתקופה קצרה של חודש בערך ואז מתחיל את לייל זאת התכנית שלי לחצי השנה הקרובה]
שיהיה בהצלחה תקרא תלוג של שמש לפני שאתה מתחיל
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-02-09, 16:41   #7
The Sun
Banned

ציטוט:

ברור שהם התקדמו, הם מתחילים.
עכשיו תחשוב מה היה קורה אם היית נותן למתחיל גמור להתחיל ישר עם תוכנית כמו ss, שגם תתן לו 4 ימי התאוששות בשבוע וגם תעבוד איתו רק על היסודות.

זה שמתאמנים שלך לא גדלו יכול להיות ממליון סיבות שלא קשורות לתוכנית עצמה.
ישן 12-02-09, 00:27   #8
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
ברור שהם התקדמו, הם מתחילים.
עכשיו תחשוב מה היה קורה אם היית נותן למתחיל גמור להתחיל ישר עם תוכנית כמו ss, שגם תתן לו 4 ימי התאוששות בשבוע וגם תעבוד איתו רק על היסודות.

זה שמתאמנים שלך לא גדלו יכול להיות ממליון סיבות שלא קשורות לתוכנית עצמה.
אני למתאמן מתחיל שרק נכנס לחד"f נותן תרגילים מורכבים בלבד ועוד סט-2 סטים לשריר קטן

מתאמנים שכבר עשו את זה פעם אני קצת יותר נותן להם

וזה אולי נכון על הנייר שממליון סיבות הם לא גדלו אבל בדיוק כשהחלפתי להם תכנית הם התחילו לגדול....? כניראה זה מהתכנית

עדיין אני מאמין ורואה שעל רוב האנשים תדירות משפיעה יותר מנפח....אבל עדיין צריך למצוא את האיזון בין תדירות לנפח

ישן 11-02-09, 12:11   #9
eyalamzleg
חבר פעיל

ציטוט:
סקוואט כבד יש בהן פעמיים
מתקדמים בהן מצוין מאוד
סתם הצעה בשבילך לטובתך למה שלא תנסה תוכנית כמו לייל למסה
אני בעבר הייתי עושה ab ואז עברתי לתוכנית של לייל גדלתי פי כמה וכמה ועליתי בכל המשקלים בכל תרגיל
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה