|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ודנוס, אם היה ככה המצב, שמשהו הפריע לו באמצע, אני מאמין שהוא היה מציין, כדי "להגדיל את ההישג"
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא כל שחיף, אבל בעבודה נכונה מההתחלה יהיה אפשר להביא ילד שמתאמן שנתיים וחצי למשקלים הרבה יותר גבוהים.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא צודק , למי אכפת בדיוק שאתה עושה 30000 קילו דדלפיט או 2000 קילו לחיצת חזה? לאגו שלך? תמשיך לנפח ת'אגו שלך ולחשוב שאתה פאוורלפיטר , אולי זה בעצם מה שאתה מתיימר להיות , אבל מפתח גוף לא אמור להגדיש יותר מדי חשיבות למשקל , משקל זה טוב וזה מצויין על עוד זה לא בא על חשבון טכניקה ושטויות אחרות .
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שום דבר על טכניקה או כאלה ודווקא ב"אסכולה" הבאדיבילדרית אתה תראה צ'יטינג וכל מיני שיטות עבודה מוזרות שלהן ולמילה טכניקה אין שום קשר. חוץ מזה שבכלל אם תסתכל בהודעות שלי הדבר הכי חשוב שאני אומר זה הטכניקה. בכל מקרה, הדרך הבטוחה ביותר להגיע להשיגים היא להרים כמו שצריך ובעיקר כבד, אני לא חושב שיש מישהו שיגיד לא. ואדון max2gram אתה פעם אחת מגיב בצורה שמראה את הרמה שלך, ואחר כך מגיב בצורה שמראה עד כמה אתה ילד קטן ואהבל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני לא עובד לעצמי בעיניים ועובד בטכניקה לקויה. כי ככה אני אשקר רק לעצמי. ובכלל מה אני קשור עכשיו? לך תמצא חיים, אם אתה לא מצליח תתאבד. ולזה שמעליי, כן אני רוצה שיחשבו שאני מגניב כי אני שם משקלים בחתימה ואני אוהב לעבוד בשביל האגו. יש לך עוד שאלות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חיזקתי אותך
![]() |