|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אל תשכחו שאחת הסיבות שפיתוח גוף לעולם לא יהיה פופולרי כמו ענפי ספורט אחרים, אפילו קטנים יותר, הוא שבמשחקי כדורסל, כדורעף, כדורגל וכו', יש אפשרות לצפות כל זמן מסוים (אם זה כמה פעמים בשבוע או כמה פעמים בחודש) בתחרויות. לעומת זאת, בפיתוח גוף יש בכל מדינה מספר תחרויות זעום ביותר - יתר הזמן מפתחי הגוף בהכנות לתחרות. אז מה יש לראות? אנשים מתאמנים בחדר כושר?...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() בלי קשר שכחתי לציין משהו אחד...כסף והימורים..טוטו ויינר עזבו בעולם סתכלו על ישראל!
אני מחר סוגר את מפעל הפיס וסוגר את כל הטוטו לוטו וכל החרטות האלו...אתם תיראו שאחוזי הצפיה בכדורגל ירדו באחוזים פסיכים!!! אתם באמת חושבים שכל מי שרואה כדורגל באמת איכפת לו מהתוצאה?אם לא היה מעורב בזה הימור כספי?מבטיח לכם שמצידם של רוב האוהדים שהשחקנים יחזרו הבייתה לגרבץ!חחחחחחחחח אני מכיר מלא אנשים ואין לי מקום לספור על האצבעות בגוף שלי אנשים שמסתכלים רק כי הם שמו על המשחקים כסף ואם אני אקח להם תהימורים הם לא יסתכלו בכלל על כדורגל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Bull - מר ישראל במשקל כבד
|
![]() לדעתי רוב הדברים שצוינו פה נכונים אבל הסיבה העיקרית היא מודעות וכלכלה.
ברגע שכולם יבינו את הספורט הזה כמו כל ספורט אחר ויפרסמו מפתחי גוף ויתנו להם כבוד של ספורטאים כגון כדורגלנים וכדורסלנים שרואים אותם בטלוויזה, כולם יודעים מי הם, בעצם זה נותן לך תמריץ וזה אחד הדברים החשובים כי יש בספורט הזה הרבה נקודות שבירה והחיזוקים כמה שזה נשמע מצחיק עוזרים באימונים כי אז אתה חושב איך יגיבו הפעם כולם שאני יהיה הרבה יותר טוב. וכלכלה-איך אפשר בלי ספונסרים הרי אנחנו צריכים לאכול להתאמן ולישון, לא לעבוד כל היום לבוא לאימון לא מרוכז וכל זה בשביל מזכורת שבקושי מרשה לך להוציא 1000-2000 שקל בחודש על התחביב שלך. ברגע שתיהי מודעות ואנחנו נופיע בטלוויזה אנחנו נגיע לעניים שלא רואות אותנו בדרך כלל אז יתחילו להתעניין בנו ומכאן מגיעים המשקיעים והספונסרים ואז אולי יהיה לנו יותר כסף לדברים היקרים שלא כולם יכולים להרשות לעצמם אפילו המפתחי הגוף המובילים בארץ, אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא נציע לטוטו לעשות הגרלה שנתית על מר ישראל |
|
![]() |
![]() |