|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() שראגא/שרגא, איך בדיוק אפשר לשלב אירובי אם אני עובד על 5x5 ובכל אימון יש עבודה על הרגליים?
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בכל מקום שבא לך
![]() |
#3 | |
|
![]() באמת?
אין בעיה לעלות על הסקי אחרי נגיד האימון ביום שלישי שמשלב גם סקוואט וגם דדליפט? לא יהיה יותר מידי עומס על הרגליים?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
שרגא ![]() אז כמו שכבר הזכרתי, הדרך הכי טובה לשלב אירובי תוך כדי התאוששות מירבית מהאימון האנאירובי, תהיה בשיבוץ האימון האירובי ביום המנוחה המתווסף. לדוגמה, אם אני עובד בימים ראשון-שלישי-חמישי לפי התכנית, ביום שבת אוכל להוסיף אימון אירובי. בתקופות בהן האימון יהיה קל מהרגיל (תקופות "הקלה"-LOAD/"חיטוב"/אימון קל במתכונת קשה-קל-בינוני) יהיה ניתן להוסיף אימון אירובי מיד בסופו, או ביצועו ביום המחרת.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
![]() ציטוט:
לפי מה שאתה אומר אני אוכל לעשות אירובי אחרי אימון או ביום למחרת. כמה פעמים אני אוכל לעשות אירובי בשבוע שיימשך משהו כמו 30-40 דקות? ועוד שאלה שנזכרתי בה עכשיו, איך אני מתאם את המשקלים בחיטוב? אני לא חושב שזה הגיוני שאני אמשיך לעלות מידי שבוע במשקלים בתרגילים אז איך לעשות את זה?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
בתקופה בה אתה נמצא במאזן קלורי שלילי, חשוב שלא להעמיס על המערכות, מה שיכול להוביל לאימון יתר. לכן שילוב של אימונים רבים מדי של פעילות אירובית יהיה שגוי. לפעמים יהיה מומלץ להוריד את מס' האימונים האנארובים ל-2 בשבוע, וכן יהיה מקום ליותר אימונים אירוביים, אך במקרה ואין זה המצב, שניים עד שלושה אימוני אירובי קלילים יהיו בגדר הסביר. לגבי התאמת המשקלים, מובן שבתחילת התקופה תהיה עדיין חזק ותוכל להתמודד עם המשקל שאיתו התמודדת, אך בבוא הזמן עלייך להשלים עם העובדה שגופך חלש ממקודם ושיש להוריד במשקלי העבודה. ההורדה במשקלים תהיה בהתאם למתאמן עצמו, לגירעון הקלורי, לזמן בו הוא נמצא בגירעון, לחומרים בהם הוא משתמש ועוד. ללא ספק תחוש בחולשה כשהיא תגיע, ולכן אל תפחד מהורדה במשקלים. ישנם כאלו שלא יאלצו להוריד במשקלי העבודה, ואף יעלו בהם בצורה מסוימת, אך כל אחד לפי הרגשתו
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן נערך לאחרונה על ידי shraga, 07-04-09 בשעה 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין שום סיבה שלא תמשיך להתחזק בשלבים הראשונים של החיטוב. אל תכניס לך לראש שאתה לא אמור
![]() |
#9 | |
|
![]() אם אתה אומר אבל אני בכל זאת מפחד מאיזו פציעה אם אני אשמור על המשקלים שאני עובד איתם כיום..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() גולדבן אני חושב שאירובי מונוטוני יהיה מיותר מאוד, וגם עשוי לגרום לנסיגה בתוכנית מסוג כזה.
תוותר. אחרי שתרוץ איתה חודש אתה יכול להכניס אימון אינטרוולים עצים שיהיה מבוסס על ספרינטים ומתח לחזרות, לדוגמא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
|
![]() ציטוט:
זה לא ממש מדאיג אותי כי האימונים נמצאים רק בתור שימור בזמן חיטוב, לא? ואתה מתכוון להוסיף את האינטרוולים והמתח לחזרות אחרי חודש בלי אירובי בכלל?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אני מתכוון שאתה לא צריך ריצה מפגרת בחוץ בתור האירובי שלך, יהיה יותר יעיל לעשות סקוואט ל20 חזרות ואחרי זה מקסימום מתח, לדוגמא.
(אם תצליח לזוז אחרי סקוואט ל20 חזרות זה יהיה הישג, ותוכל להתגאות בזה תמיד) ועכשיו ברצינות: זה שאתה בחיטוב לא חייב להביא את המשקלים שלך אחורה אם תתאמן כמו שצריך. יש הבדל רציני בין לאבד משקל לבין לאבד כוח, הם לא חייבים לבוא ביחד. את הhiit אתה תוכל להוסיף אחרי שתתן לגוף שלך להבין למה אתה מכניס אותו (תוכנית עצימה, דוגמאת 5*5) במיוחד שאני משער שאין לך ניסיון בתוכנית מסוג זה, אחרת אין סיבה טובה לכך שאתה מדבר על אליפטי או מסילה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
|
![]() ציטוט:
קראתי איפשהו פעם על התכנית hit, מתי אני אכניס אותה? לאחר איזה 3 שבועות חיטוב? ומה הכוונה אין לי ניסיון בתכנית מסוג זה? איזו תכנית?
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אזרוק כאן פצצה ואומר שריצה היא לא עבורך, ויש לה תחליפים יעילים בהרבה. ריצה היא מיתוס. ספרינטים לעומת זאת הם החברים שלך, אם אתה מתעקש לרוץ. אתה לא צריך לחשוב על קלוריות, עזוב אותך מחישובים ושטויות כאלה. חשבתי שאתה עובד ב5*5 ושאתה בחיטוב, ולכן הסקתי שאתה חסר ניסיון בתוכנית מסוג 5*5 בה ההתקדמות היא ליניארית ושאתה צריך לתת לגוף שלך קודם להסתגל לתוכנית עצימה מסוג זה לפני שתחשוב על להכניס דברים לפי בחירתך. נ.ב סקוואט של 20 חזרות שוווה הרבה יותר מקלוריות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
|
![]() ציטוט:
אתה לא ממליץ לי להתאמן איתה ולעשות את החיטוב?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין ממליץ לא ממליץ, הכל תלוי בך, זה לא ג.יפית שממליצה משהו ועושים. עזוב כרגע ריצות ארוכות מפגרות, זה בולשיט של הפרופוגנדה לטובת מאמצים ארוכים, בתכלס זה סתם יגרום לך לאבד תוצאות שהיית משיג. לך עם התוכנית עוד חודש לפני שאתה דוחף שינויים, רק עכשיו אתה מתחיל לקבל תוצאות ממנה אני משער. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() what excel? על איזו תוכנית 5*5 הלכת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() קפצת מעל הפופיק, התוכנית הזאת קצת גדולה עליך.
אחרי חצי שנה מנוחה, לא משנה כמה חזק היית, אתה צריך להתקדם מאימון לאימון חזרה למשקלי עבודה שלך, ואת זה עושים עם ss. אני אהיה שמוק ואומר לך להחליף תוכנית, אתה סתם מתקדם לאט מדי ועם ווליום גבוה מדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
|
![]() ציטוט:
לא ידעתי את זה... אתה אומר לי ללכת על ה-ss?
![]() |
![]() |