|
|||||||
| אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#10 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
יש לי הרגשה שאתה לא יודע לקרוא את המחקרים שאתה קורא. אני עדין אקח מילה של פיזיותרפיסט מאשר מילה של אחד שסיים ללמוד בוינגייט. יש לי הרגשה שהמחקר דיבר על בעיות גב באופן כללי לאנשים רגילים, לא לאחד שבא כולו מקוצר וקמוץ ופתאום בא לעשות תרגילים. כמו שקיצור שרירים בכתפיים עלול לגרום לבעיות די חמורות בכתפיים (בעיקר לאנשים בעלי קיפוזסיס) כך חוסר גמישות באמסטרינגס עלולים לגרום לבעיות גב, במיוחד בתנוחות שדורשות אמסטרינגס גמישים די. ואני לא מדבר על אנשים שרק התחילו להתאמן או כאלה שלא יודעים איך להשתמש בגוף שלהם (כל ה buttwinks בסקוואט וכו'). אני מדבר על אנשים שבאמת יש להם קיצור באמסטרינגס. אני מכיר אחד כזה שלא יכול לרדת יותר ממקביל בגלל זה. אם הוא ירד, לא רק שהוא יאבד מאפקטיביות של הסקוואט כי הוא יאלץ להרפות את האמסטרינגס, גם הגב שלו יתעגל וזה לא יהיה נחמד לחוליות שלו כשיש עליו מוט. הבעיה היא שאתה כותב כמו טרול ב90 אחוז מהפוסטים שלך, לא הדעה שאתה מחזיק בה.
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 09-03-09 בשעה 00:32. |
|
|
|
|