|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() דווקא זה לא חד משמעי ,והתשובה נמצאת איפשהו בין שתי הגישות שלכם.
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אחלה חתימה ![]() אני מדבר מנקודת מבט של מתאמן מתחיל .. חודש -שנה . אין צורך לרמות בטכניקה. בשום שלב. גם כדי להתקדם . אני מעלה משקלים כל שני אימונים ואני לא מזייף בטכניקה. אמנם אני לא במשקלי עבודה גבוהים , אך אינני מזייף . אם ההתקדמות שלך היא לינארית , לא תאלץ לזייף כי שתגיע למשקלים הגבוהים הגוף שלך כבר יהיה בנוי לסחוב אותם תוך שמירה על טכניקה.
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נ.ב הכוונה היא לא לעשות רבע סקוואט או כל סקוואט לא מלא, לזה אין שום תירוץ חוץ מלהוריד משקל. זה לא נכון, כשהולכים על מאמץ מקסימלים לחזרות נמוכות (נאמר, rm3 או rm1) לסט בודד - הסבירות שהטכניקה תיפגם היא גבוהה. מי שאומר שמאמץ מקסימלי לא נחוץ כדי להתקדם פשוט לא יודע למה מאמץ מקסימלי טוב (רמז: זה לא בשביל לשים סירטון בפורום ולהתלהב) אין שום סיבה שהטכניקה תיפגם בעבודה ליניארית עד גבול מסויים - שאומר, כמובן, שסיימת עם הליניאריות וזה הזמן לפיריודיזציה וליניאריות בדרך אחרת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני בספק ... ההתקדמות הלינארית של בנאדם היא הרבה יותר משנה ראשונה . נכון ההתקדמות היא עד נקודה מסויימת. שאתה מתחיל rm1 rm2 וכו' . אני לא רואה שום סיבה בעולם בטווח השנה הראשונה שלי בכלל לבחון את ה rm1 שלי .
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התקדמות ליניארית של בנאדם נמשכת x זמן ותלוייה בהרבה דברים, גם להוסיף משקל פעם בשבוע זה ליניארי, וגם פעם בחודש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
מה זאת אומרת סינגלים , דאבלים , ושלישיות ? ולגבי ההתקדמות הלינארית , כן אני מתקדם פעם בשבוע במשקלים . בנתיים לא נעצרת , נשארתי על אותו מספר חזרות . רק באימון לפני האחרון בטעות הגעתי לכשל (שזה חרא) וזה עצר את ההתקדמות שלי באימון שלאחר מכן ... ונאלצתי להשלים רק 10 חזרות ולא 12
![]() |