|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו שאתה חי בסרט כי הרב המוחלט של הבאדיבילדרים המקצועניים לא רואים שקל מהתחום הזה ואת רובם תראה עובדים בעבודות אחרות כדי לממן את כל מה שהפיתוח גוף דורש ...אני מדבר על כאלה. הם נקראים מקצועניים אז למה מה שהם עושים זה מוצדק?
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סיקס פאק, אשמח אם תענה על זה סתם תענה כאילו לא ניהלנו פה ויכוח ותענה תאכלס..... נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 02-04-09 בשעה 20:36. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה נראה לך שבילדרים מקוצעיים אין להם פעמים שהם מפסידים אימון או לא ישנים בלילה? מה נראה לך שלהם אין בעיות? מה שהם לא אנשים רגילים? אני אל מבין אנשים כמוך שעושים מהם איזה משהו אחר ושונה, זה נכון שהם מיוחדים ושיש להם אובססיה מטורפת לגוף שלהם אבל הם בני אדם כמוני וכמוך |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתגובה האחרונה שלך סוף סוף קיבלתי את התשובה..."כול עוד אתה לא עולה לבמה והם כן ניגמר הסיפור פה,אתה מיתכוון לעלות לבמה בחיים?" תסלח לי אבל לדעתי זאת סיבה ממש מפגרת..... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
נגיד לך ת'אמת איך שאני רואה את זה פה ובפורומים אחרים לדעתי זה בעיה נפשית לראש ולראשונה אני לא ראיתי אף 1 שאומר שיש כמה דברים רעים במאסה .. חוץ מגיחוך וחיוך שהוא יותר חזק עושה להם את כל היום בכללי אני יגיד לך יש אנשים שאני מכיר שאני אומר להם כל הכבוד וסבבה אבל יש את אלה שמנסים לעשות רושם מטורף וכאילו נידפקו לגמרי .. לא בקטע שליפגוע בכם סבבה יש לכם שרירים אבל מה עשיתם בישביל להסיג את זה ?? בכיתם?היתנזרתם ממתוק ושומן רווי ?? אשכרה זה יכול להרוג אותכם .. בקיצור יש פה משהו מוזר כאן אני לא יגיד שאין עליי מאסה וסבבה לי אבל פשוט יש גבול לכמה אנשים מוכנים לוותר וההיתנהגות שלהם זה פשוט הורג אותי הם יודעים את כל השמות של האבקות חלבון חח הייתי מציע להם להישתחרר מזה ולעשות מה שבא לכם בסבבה אבל אני רואה שזה לא עוזר פה ביכלל ![]() |
|
![]() |