|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מידי פעם זה נחמד. זה רלוונטי בעיקר לקבוצות שרירים גדולות, בעיקרבגב וברגליים, אני מאוד אוהב rp בכלל, אני לא משלב כלכך הרבה סטים כמוך אבל אני משלב את השיטה מידי פעם...
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני לא משלב rp בשום דבר פרט לרגליים ואולי מדי פעם באיזה אימון גב או חזה אם קמתי עם מצב רוח סורר במיוחד באותו יום. וכמו שציינת ,אימונים עצימים כאלו זה משהו של "מדי פעם" ,פשוט אין שום דרך להתאושש מאימונים כאלו בצורה קבועה.
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() leg workout = somewhat effective
mental test = doesnt get much bigger than this not because its one of the most painful things you can endure, its not but because you have a choice of wether to do it or not this is a workout in how tough you really are
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |