|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
בגדול ירקות הם בעלי ערך קלורי נמוך מאוד יחסית לכל מאכל אחר(ל100 גרם) אבל כשאוכלים כמה גזרים וכמה עגבניות..אפשר להגיע ל150 קלוריות שלטווח הארוך זה משמעותי(אם נתרגם את זה לקילו שומן..לוקח חודש וחצי(פחות או יותר) אם מוסיפים את זה למאזן הקלורי שהוא כבר חיובי,כדי לעלות בקילו. לכן כמו כל דבר עם ערך קלורי שהוא לא זניח,צריך להחשיב במאזן הקלורי. צריך פשוט לדעת איזה ירק מכיל כמות גבוהה של סוכרים ואיזה לא. במקרה שלך בחיטוב זה כן משמעותי,אם אתה רוצה להיות שבע ממשהו ואתה חושב שירקות ישביעו אותך ולא ימזערו את הגרעון שלך אז אולי אתה עשוי לטעות. ממה שאני יודע בסלק,גזר,עגבניה. ככה שאם בא לך לנשנש משהו ואתה חושב ש4 גזרים יעשו את העבודה..הייתי מוסיף את זה לתפריט תחת כותרת הקלוריות. |
|
![]() |
![]() |