|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מה תפציץ במסה ?
הוא ילד בן 15 הוא לא יכול "להפציץ" במסה עוד איזה שנתיים הוא יוכל להתחיל לפתח היפרטרופיה משמעותית,אם הוא ינסה לעשות עליות משמעותיות במסה כרגע סביר להניח שהוא יעלה כמעט לחלוטין בשומן שיעשה עליה מתונה ומדורגת עם פלוס קלורי עדין ויתרכז בלשפר את הכוח שלו וללמוד להתאמן נכון ולאכול נכון להפציץ במסה יהיה זמן אחר כך
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל ידידי, אני לא חושב שזה תקף לכל אדם.
כל אחד יכול לעלות במסאת שריר בכל זמן בחייו. לבחור שפתח את הפוסט, אל תפחד להיכנס למאסה, אני אישית יכול להעיד על זה שכן הצלחתי לעלות במאסה בגיל הזה. התחלתי בגיל 16 במשקל 56 קילו על % שומן נמוך. וב8 חודשים הצלחתי לעלות על עצמי 9 ק"ג שריר. אז למה יש להבהיל את הבחור ולהגיד שהוא לא יכול להעלות במאסה? חוץ מזה יש לך פה בפורום עוד הוחכות של אנשים שבגיל צעיר מאוד כבר עלו במאסה כמו סטסוס וlovetobe חנא ואלירן וכו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תסתכל על חנא, אלירן וכמוהם - גם בגיל 16 יש להם מסה מרשימה מאוד, ואני בטוח שגם לפני שנה לא היה חסר להם. |
|
![]() |
![]() |