|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Fat bastard
|
![]() אני מסתכל במשך 6 עמודים כבר ורואה כל הזמן אנשים מדברים על ss ואיך שזה הכי טוב והכי ככה והכי ככה.. יא אללה שלכם מה כולכם נהייתם חסידי ריפטו? אפשר לחשוב שהאדם המציא את הגלגל.. באמת כבודו במקומו מונח הבנאדם בעל ידע אדיר ובעל שם דבר בעולם הזה, אבל בחייאת עשיתם מהתוכנית הזאת אלוהים, זה סתם נמאס.
אני מסכים שלחלק מהאנשים fbw יהיה מאוד יעיל אבל כבר השתגעתי מהss הזה שלכם כל הודעה שנייה ss ss ss סתם פורק עצבים. הרי אם זה היה כזה פיסגת האנבוליות, 90% מהעולם היו עובדים בשיטה הזאת.. |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אתה מתבלבל. אם היה כתוב על זה בflex magazine, אז תשעים אחוז מהעולם היו עובדים בשיטה הזאת.
#3 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
![]() שוב.. לא פסלתי את זה לחלוטין ועשינו על זה כבר דיון של איזה 700 עמודים, יש אנשים שזה ייתן להם פוש רציני.. אבל בחייאת תראו מה עשיתם מזה פה בפורום כל הפוסטים זה רק SS.. קצת מוזר שהעלתם את התוכנית הזאת למעמד של סופר תוכנית אנבולית |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לכל חסידי ה - ss
תתחילו לפתח את המודעות הצרה שלכם מעבר לשטויות שקראתם. תוכניות אימון זה עניין אישי , כל אחד יודע מה עובד עליו הכי טוב . Ss לא עובד על כולם ולא מניב את אותם תוצאות לכולם, ולא יעיל או פרודקטיבי לכולם זה תלוי בכל כך הרבה משתנים שאין לכם מושג עליהם בכלל . העיקר להגיד תאכל הרבה תישן טוב ותעבוד בנפח נמוך . ממש מעצבן לראות קבוצה של אנשים צרי מוחין שחושבים שרק כי איזה ריפטו , או כל אחד אחר אומר תעשה ss, תשעים אחוז מהעולם לא יודע לעשות בנצ' אז זה ככה. חשבתם על זה בכלל שיש אנשים שנפח נמוך לא עובד עליהם בשיט ? העלתם את האפשרות שיש אנשים כאלה... אז מה אתם מזיינים ת'מוח? תחזירו את הסרט שאתם חיים בו לבלוק באסטר ותתחילו לקרוא קצת על פיזיולוגיה . אולי תתחילו לראות שכל אדם שונה מחברו.
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הדרך הכי טובה למתאמן לגדול היא להתחזק מאימון לאימון ותת לשריר גירוי משמעותי יותר מאימון קודם.. כאשר אתה נתקע בעלייה במשקלי עבודה אתה נתקע בגדילה שלך.. הדרך הטובה ביותר למתאמן [b]המתחיל[b] להתקדם מאימון לאימון היא באמצעות תכנית כמו שSS שנוסתה ע"י מארק ריפטו על כלכך הרבה מתאמנים והוכחה כיעילה ביותר .. כמובן שהיא לא היחידה לסוגה וקיימות עוד תכניות רבות עם אותו עיקרון של עלייה מתמשכת והתחזקות מאימון לאימון כמו 5X5 של ביל סטאר לדוגמא וקיימות עוד רבות.. אם אתה חושב שאתה סופרמן או שאתה לוקח גרם טסט ביום ומצליח להתאושש בהצלחה כמובן שגם אם תכנית ABCDEDFG עם 50 סטים לשריר אפשר לגדול כל עוד העיקרון הבססי ביותר שתקף בד ובד למתאמן מתחיל ולמתחרים של האולימפיה עלייה מתמשכת במשקלי עבודה כמובן שאצל מתאמנים ברמה גבוהה לא יכולה להיות עלייה לינארית אז תכניות כמו SS לא יתאימו אבל יש תכניות אחרות ששומרות על העיקרון למתאמן שכמעט כבר מיצע את הפוטנציאל שלו כמו Doggcrap לדוגמה. העניין שתכניות בעלות נפח גבוהה יספקו פחות גדילה למתאמן הטבעי היא פשוטה.. הוא פשוט לא יכול להתאושש ולעלות במשקלי עבודה בגלל הנפח הגבוהה .. אני מקווה שסיפקתי תשובה ברורה פחות או יותר לחברי הפורום אז בבקשה מכל האנשים פה שמדברים על הגנטיקה ושכול אחד שונה מהאחר.. תפסיקו להתעסק בדברים שאין לכם שמץ של מושג בהם (לא שלי יש כן?) ותתנו לאנשים שבאמת מקצועיים ומיטב המאמנים בכירים בחול (ולא חסר) ולהתעסק בהיבטים האלה ולעשות ניסויי וטעייה ושיקולים כאלה ואחרים. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פיזיולוגיה בתחת שלי תראה איך אתה נראה ומתאמן, אני בד"כ לא יוצא על אנשים אבל מילא יניב יש לו טיעונים והוא גם עובד בחדר כושר ואני מוכן לנהל איתו דיון תאמין לי עם הניסיון שיש לי אני לא אומר סתם לאנשים מה לעשות |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פשוט לא הייתה מודעות לזה כמו היום אני גם לא מעריץ הכי גדול של 5x5 זה דיי ידוע, למי שיכול לעשות סקוואט 3x שבוע ולהמשיך להתקדם שאהיה לו לבריאות, אבל יש הרבה אנשים שזה פשוט לא עובד להם! ואז מתייעשים ופורשים כי בפורומים כמו פה כל היום מהללים כמה זה מעולה ואיך זה עובד על כל אחד. אם זה עובד לכם סבבה, אבל דיי לעשות מזה את בוא המשיח! /end rant
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
#11 | |||
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי מתחילים לא מסוגלים לעשות 5x5 זה יותר מדי נפח (כן לא טעיתי נפח) ובשלב העצימות של 5x5 (כשהיא הופכת ל 3x3 אז הם יפצעו...) ran1919@walla.co.il |
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=moo;887976]נכון כי ריפטו פיתח את ה 5x5 לss למתחילים ...
כי מתחילים לא מסוגלים לעשות 5x5 זה יותר מדי נפח (כן לא טעיתי נפח) ובשלב העצימות של 5x5 (כשהיא הופכת ל 3x3 אז הם יפצעו...) |
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
you cannot tell a genetic trashbag to squat 3x a week and expect them to gain anything from it. this is a simple fact, please stop arguing about it
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() צודק, כולם במכון של ריפטו פריקים גנטיים.
#16 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() וויכוח עקר לחלוטין ...
וכן אמנם ss בפרט לא עשיתי ... אבל תוכניות בנפח נמוך שדומות לss כן עשיתי סקוואטים עשיתי חודשים ספורים עד שגיליתי איזה תוצאות הרות אסון יכולות להיות לכך עליי והפסקתי. הוויכוח כולו עקר. לעולם לא תוכל לומר ש 5x5 ו ss הם מעולים למתחילים והכי יעילים והכי טובים כי מה לעשות הם לא . כמו שמצד שני לומר שתוכניות בנפח גבוה הם הכי יעילות והכי טובות כי הן לא . זה פרטני לחלוטין ... תפסיקו לחפור על זה. כל שאמרתי זה שעלייה בכוח היא אינה המדד היחידי לעלייה במסה וזה הוכח כבר אז למה לחפור ? והבאתי את הדוגמא שלך ושל ארבל כי זה בדיוק מוכיח את הטענה שלי .. ולא אין שום קשר שטחי עם כשלים לוגיים במה שאמרתי אלא הפוך הוא הנכון . אתם מנסים שוב ושוב להוכיח שעלייה משמעותית בכוח היא מדד ישיר לגדילה כאשר יש מקרים חיים ונושמים שמראים לך אחרת . אז מספיק כבר . תעבוד איך שנוח לך, אני אעבוד איך שנוח לי בהתאם למטרות שלי והגוף שלי וכולנו נחיה בשקט ושלווה בלי הזיוני מוח על ריפטו ההומו הזה ![]() אתם רוצים לרוץ עם הפעמון ביד ולצעוק SS זה עניין שלכם , אבל תפסיקו לשטוף את את כולם כל פוסט עם הזיוני מוח האלה ... כי זה מטעה
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא עשית ss ss זה מה שעובד אין מה לעשות גם תוכניות בנפח גבוה יעבדו, אבל השיפור הוא איטי וחבל כשאפשר להתקדם ולהתחזק מהר זה לא ויכוח עקר, מצד אחר יש אנשים שניסו והתקדמו מצד שני יש אנשים שחושבים שניסו, ומתקדמים לאט... |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
אז תפסיק כבר להשמיץ את התוכנית. |
|
![]() |