|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חסר לך עוד מסה בשביל חיטוב. אתה בכלל לא על אחוז שומן גבוה.
אין לך סיבה להתחיל לחטב. אולי תעלה תמונות יותר טובות, כי על המשקל והגובה הזה אתה צריך להיות בהרבה יותר גדול ומסיבי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: מפתח גוף שאוהב את התחום
עוסק ב:: לאכול נחשב?
חדר כושר: B-You
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אוקי אתה בן 15 אתה נראה יחסית לגילך די טוב, אבל לא משהו בגדר ה-wow. בתמונות האלה, אתה מקרב את היד לגוף, ונשען הצידה, מין הסתם אתה נותן לגוף עוד אשלייה של גודל לא כל כך שזהמשנה משהו זה לא נראה יותר מיד 38.. בגב אני לא רואה משהו מיוחד, מעבר לקצת רוחב ..אין עובי הפרדות איפה הטרפז ?.. יש לך עוד לאן להתקדם אתה כרגע נמצע בין הממוצע היום בחדרי הכושר, אם המטרה שלך לגדול, תמשיך את המסה עד דצמבר, אין סיבה לחטב עכשיו בחורף. סלח לי אם אני לא מתלהב כל כך, כל אחד והדעה שלו.. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: מפתח גוף שאוהב את התחום
עוסק ב:: לאכול נחשב?
חדר כושר: B-You
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אני לא אגיד דברים באוויר,אבל אני מתכנן לגדול עוד הרבה=] בקשר לחיטוב אני עושה חודש חיטוב כדי לרדת ל-12-11 ומשם מסה כל החורף. ותודה אחי על התגובות הבונות.
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תמשיך לעלות במסה, ל11 חודש ועוד לגילך אלה תוצאות מאוד יפות. אתה עוד צעיר, יש לך לאן לגדול, ואתה על אחוז בכלל לא גבוה.. תמשיך את המסה עד דצמבר, ומשם תבדוק את היתקדמות שלך..אין ספק שלגילך אתה נראה טוב כן. בתמונה של הגב כאן, אפשר לראות שיש לך רוחב, וגם חזה לא רע יפה מאוד.. התמונות האלה יותר מחמיאות לך. יש לך עתיד תמשיך להפציץ ותעדכן עוד חודשיים ככה תגיע ל-40 ![]() בהצלחה. ThE HummeR לא הבנת את הנקודה, עזוב. |
|
![]() |
![]() |