|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני מציא לך לקורא מאמרים ולהבין שפיתוח גוף אין שחור ולבן ואתה לא יכול לבוא לי ולהגיד לי שמה שאני עושה מיותר עם רואה גם גדילה וגם עלייה במשקלי עובד אז נראה לי שזה עובד. abc שש פעמים בשבוע זה יכול הרבה למתאמן מתחיל אבל עם אתה משלב את זה עם תזונה נכונה ואני מכיר את היכולת התאוששות ואת הגוף שלי אז מה הבעיה פה? כמו שיש מתאמנים וותיקים שעושים fbw כול אחד ומה שטוב לו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מדבר מנסיון שלי ומנסיון של אחרים, לא עושים abc ל6 פעמים בשבוע ובשום מקום לא תומכים בכזאת תוכנית, אבל שיבשום לך. ותזכור שהשריר גדל במנוחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לאיך שאני מתאמן אני דוחף את עצמי הכי חזק שאני יכול באימונים ונותן הכול כי באמת שהאימונים האלה זה חלק ענק מהחיים שלי, אז אני רוצה להאמין שאני לא מתאמן כמו כוסית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא רק זה, אלא התוכנית שלי עצמה היא abc 5 פעמים בשבוע. ושוב, לא באתי כנגד ab, ולא באתי כנגד abcd [שזה 4פעמים] ודווקא AB 4 פעמים בשבוע עובד על כל שריר פעמיים בעוד ABCD מאפשר לשריר לנוח שבוע, ככה שבעיקרון פציעה יכולה לקרוא בשני הדברים או מיותר מדי אימון בשבוע על השריר, או מיותר מדי סטים באימון אחד[לדוגמא 15 סטים לחזה ABCD]. הכוונה שלי הייתה נגד abc 6 פעמים ולא שום דבר אחר, יש הבדל אם תתאמן 6 פעמים בשבוע abcdef כל פעם שריר אחר לבין אם תתאמן abcabcx abcabcx. אם אתה עושה abc נכון 5 פעמים בשבוע, האימון החמישי אמור להיות כזה שאתה בקושי מצליח לסיים אותו, ואתה עוד רוצה להוסיף.. ולכן אני אומר שאתה כנראה לא מתאמן חזק מספיק כי אם היית מעלה עצימות היה עדיף מאשר להוסיף נפח או תדירות לתוכנית. |
|
![]() |
![]() |