|
|||||||
| אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
הכל תלוי בציוד שלך. בעיקרון חדר כושר עדיף רק בגלל הציוד שיש בו אבל אם אתה מוכן להשקיע כסף ולקנות ציוד בסיסי וחיוני לבית אתה תראה תוצאות ועוד איך. אבל אם אתה מדבר על תרגילים עם משקל גוף כמו מתח,שכיבות,שמיכה,מקבילים וכפיפות בטן זה לא יהיה כ"כ יעיל ואני בספק אם תראה תוצאות גם אם ממש תקפיד על תזונה.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מתחיל
|
אוקי,הבנתי. אז מה זה בעצם ציוד בסיסי וחיוני לבית? כי כרגע יש לי ציוד שהוא הבסיס של הבסיס - מתח וזוג דאמבלס של 2 קילו אם אני לא טועה. אשמח אם תוכל להביא לי ציוד שמומלץ לקנות לבית ושאוכל להגיע איתו לתוצאות
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
הציוד הבסיסי הוא מוט ארוך ומעמד למוט. 2 מוטות קצרים(שהם משמשים דאמבלים) פלטות לפי הצורך ספה אם כסף זאת לא בעיה אצלך הייתי ממליץ לך לקנות כלוב אבל לדעתי זה לא שווה את המחיר. זה ציוד ממש בסיסי,כמובן שאם תרצה אפשר תמיד להוסיף עוד דברים אבל אלו הם הדברים הבסיסים. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
2 קילו? תכפיל ב5 בבקשה. בהתחלה יהיה אולי קצת קשה אבל תתרגל.
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
ציוד בסיסי? הגזמת..
כשהייתי מתאמן בבית לפני המכון היה לי דאמבל אחד והתפתחתי יפה מאוד..
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
על רוב האוכלוסיה זה לא יעבוד. לפותח הפוסט-יש הבדל עצום בין שכיבות שמיכה לבין בנץ' פרס. על המוט תמיד אפשר להוסיף עוד משקל ובשכיבות שמיכה המשקל נשאר זהה וזה הופך לקל מידי אחרי זמן קצר,בנץ' פרס מפעיל הרבה יותר מייצבים. בקיצור,למה שלא תרשם למכון עד לגיוס? |
|
|
|
|