|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() דניאל אתה מלך !!!!
המטבחון ובחור היקר, לא עשית ss יש ספר, קוראים אותו ועושים מה שרשום אתה עשית מה שבא לך ונשארת שחיף חלש, כמו שאתה מתאר את הכאבים גם על סף פציעה דניאל גאים בך ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הבחור מעלי צודק אתה לא עשית ss, לפי הלוג אתה בכלל לא חישבת את המשקלים שאתה אמור לעבוד איתם ונתקעת באימון השני, אתה לא אוכל לפי תפריט מסודר, אתה לא מעלה סירטונים לבדוק את הטכניקה והכי חשוב אתה בכלל לא קראת את הספר...... כל זה ועוד אתה שוקל 103 קילו ובוכה על דדליפט של 85 קילו? יש פה אנשים כמוני וכמו ארבל שהדדליפט שלהם מגיע לפי 2.5 מהמשקל גוף ואצלי לפחות בחיים לא היו כאבים בגב ואתה בוכה לי על 85 קילו שאתה שוקל 101.
99.9% שהטכניקה שלך דפוקה מהיסוד ולא מעניין אם מדריך אמר לך שהיא טובה, או שיש לך בעיה רפואית כלשהי וכדאי מאד שתלך להיבדק נערך לאחרונה על ידי tal_s, 31-12-09 בשעה 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואולי קרה דבר פשוט והוא אחד האנשים שלא מסוגלים גנטית לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע ולהתקדם
משהו שאני מנסה כבר שנה להכניס לראש של כמה אנשים פה או שאולי אני טועה במקרה הזה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זהו, רק רציתי להודיע לך. P i s s and love. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט בנץ דדליפט סקוואט פרס מתח אז אל תזיין לי תשכל אם היית צריך לעבוד בעבודה פיזית אחרי שאתה מתאמן דדליפט היית מגיע לאותו מצב אחרי שבועיים אז אל תזיין לי תשכל חתיכת שמוק עשיתי הכל לפי הספר. הספר אומר 5-15 אחוז פחות משקל. ככה עשיתי ולא כמו שאתם המצאתם 30 אחוז פחות העלתי סרטוני טכניקה ותיקנתי את הבעיות אכלתי כמו חזיר אז אל תבואו לי בטענות שאני לא עשיתי ss כי 32.5 קילו עליה בסקוואט ו30 בדדליפט זה מספיק ותרדו לי מהגב הגוף שלי לא חזק כמו שלכם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דדליפט 85 על משקל גוף 100 זה משפיל ביותר, ודניאל צדק בתגובה שלו. אתה לא אוכל לא ישן ואתה עושה מה שבראש שלך ומצפה להתקדמות? איך 30 קילו של עלייה בדדליפט מספיק לך? אתה בסטדנרט חוזק של אישה שהיא intermediate. ו3500 זה לא לאכול כמו חזיר, אני עם 4000 ביום על משקל הרבה יותר נמוך ממך בלחץ עולה בגרם
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברוב הימים גם הייתי מוסיף מנה וחצי של גיינר עוד 700 קלוריות אני אוכל אני יושן מאיפה הגעת למסקנה שנאי עושה מה שבראש שלי? לא חרגתי מהתכנית פעם אחת התחלתי בהתחלה עם בנת אובר במקום פאוור קלין ונוצר לי עומס ענקי על הגב התחתון אז אמרו לי להחליף למתח החלפתי ועדין הכאבים באים והולכים ושוב באים ודדליפט כמו שאתה מתאר שהגב מתעקם אני ירים לך גם 20 קילו יותר מה החכמה בזה? וcortex לא אמרתי שיש לי כאבים בברככים דווקא מאז הסקוואט הברכיים רק מרגישות יותר טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובן כמה אתה? |
|
![]() |
![]() |