|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בכוונה הכללתי אבקת חלבון כי מנסיון אני יודע שאני לא מסוגל לאכול את הכמות הנדרשת
בגלל לחץ של זמן ובגלל שאני פיזית לא מסוגל וכמו שמישהו פה אמר אומנם אותם מוצרים שאני אדרש לקנות לא יקרים במיוחד אבל מי שמתאמן צורך אותם בכמויות גדולות ככה לכן אני שואל אם מישהו אי פעם עקב אחרי ההוצאות שלו כמה הוא מוציא בחודש על תזונה נכונה (מספרים רבותי מספרים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אני אתן לך את עצמי כדוגמא: בכל שבוע אני שם על האוכל כ-160-170 ש"ח כאשר אני אוכל קרוב ל4000 קלוריות פר יום... שזה הרבה.
תוספים אני לוקח:קריאטין וגיינר. אני נותן לך את הדוגמא של המסה שם אני אוכל המון. גיינר אני קונה את פרובודי שהוא עולה כ420 +משלוח 450. קריאטין מונו אני קונה בזיל הזול ב-140 ש"ח. הגיינר מספיק לי לחודשיים (אני לוקח 3 כפות ביום (סקופים) והקריאטין פר חודש וחצי ככה (10 גרם ביום). עכשיו עלות חודשים=(150+150+150+150)+(450/2)+(140/2)=900~ 900 לחודש בערך... תוסיף את עלות המכון שאני משלם עליו 280 ל-3 חודש, נגישד אני יעגל ל100 כל חודש=1000 ש"ח פר חודש שאני משקיע על פיתוח גוף. לא קריטי מי יודע מה.. ואני שוקל 96 על 1.80 עם א"ש של 17~. פשוט שב איזה פעם תחשוב איך אני מוציא את התפריט הזה עם ערכים טובים, אוכל מזין, שלא יהיו הרבה "סתם קלוריות" כמו שומן טראנס, יותר מדי פחמימות פשוטות וכו'....
![]() |
#3 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט שב ותתכנן איך להעביר את הזמן שלך מבחינת ארוחות ואימונים.. יש ימים שאני מסיים בצפר אוכל מחכה שעה ישר לאימון בא הביתה מתקלח מכין אוכל שם בקופסא ואז יר לעבודה עד 12-1 בלילה וככה כמה פעמים רצוף...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תזונה נכונה | mikey | תזונה ותוספים | 4 | 30-08-09 23:48 |
תזונה נכונה | itamar10 | תזונה ותוספים | 14 | 03-08-08 22:05 |
תזונה נכונה (?) | dor_dru | תזונה ותוספים | 3 | 20-07-08 18:50 |
תזונה נכונה | יאיר | תזונה ותוספים | 4 | 18-10-07 14:44 |
תזונה נכונה? | Lord Wolfang | תזונה ותוספים | 5 | 06-02-07 17:13 |