|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בצורכי היפרטרופיה נטו אפשר להתקדם בכל תרגיל,הבדלנות שלך זה מה שטיפשי.
רד מהעץ כבר.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ברור!!!
אני בכלל הייתי עושה פשיטות רגליים במכונה, זה גם ככה עובד על אותו שריר לא?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() וזה גם לא פוגע בגדילה כמו הסקואש הזה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#6 |
|
![]() איך שאני הרבה אנשים עושים אצלנו סקוואט במכון אני באמת מתפלא שהברכיים שלהם לא מתפרקות לחצי
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() moo איך אני יכול ליצור איתך קשר בפרטי?
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() כמו שארבל אמר-תרד מהעץ כבר.
אנשים פה בפורום מקבעים דברים שהם קראו או שמעו או התנסו ולא יכולים לשמוע משהו אחר. כשאתה עושה סקוואט יש לך מטרה,כשאתה מאמן רגלים יש לך מטרה.עכשיו תדביק את הלג פרס במשפט ותחזור למאמר של לייל בחזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאמר מעניין על רמות של תרגילים | Fatboy | אימונים | 20 | 29-01-09 23:24 |
נושא מעניין מהפורום של לייל- רגל אחת Vs שתי רגליים | tomerA | אימונים | 1 | 09-04-08 21:37 |
מייל מעניין שקיבלתי על ערביי מדינת ישראל. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 13 | 31-03-08 08:18 |
היפרטרופיה סרקופלזמית, מאמר מעניין. | גולן | אימונים | 26 | 06-10-06 19:08 |