|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() עוד שאלה - האם צריך / רצוי / יש טעם לשנות תרגילים בין שבוע כוח / חזרות / הלם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() רגע רגע צעד צעד,אתה בטוח שזה הזמן לקפוץ לתוכנית עצימה ומאסיבית כמו p/rr/s ?
כמה זמן אתה מתאמן ? מה הנתונים שלך ,המטרה של תוכניות מתקדמות כאלו זה לעזור לאנשים לשבור "נקודות תקיעה" מבחינת ההישגים שלהם ,זאת לא תוכנית למתחילים בכלל.
![]() |
#3 |
|
![]() אני מתאמן גם ככה בצורה די מאסיבית מבחינת משקלים (יחסית) ו"רבאק".
ואני לא מתחיל, מתאמן כמעט שנתיים בחדר כושר מסודר, ובשנה לפני זה באימונים בבסיס פלוס פעם בשבוע בחדר כושר. נתונים: גיל: 22 גובה: 1.75 משקל: 75.8 (בבוקר) על אחוז שומן די נמוך, מעריך 11% היקף יד: 38~ משקלי עבודה: בנץ': 110kg, rm5 דדליפט: 130kg, rm4 סקוואט: אני עושה בסמית', 250 פאונד מעמיס. בכל אופן אני לא בחור צעיר ואובר-מתלהב ואני חושב שאני "בשל" לתוכנית כזאת. אשמח לתגובתך, אופיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() תודה ארבל, אני ממתין לתשובה. אני רוצה לבנות תוכנית p/rr/s טובה כמו שצריך ואני סומך עליך. חשוב לי עניין ה"מחזורים" בשבוע חזרות והלם, כי פרסמת דוגמא במאמר אבל בab כמות הסטים לשריר שונה מabcd.
תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל יש לך ניסיון אניי רואה
תענה לי בפשטות בקשה ![]() לאיזה תרגילים אני עושה סטים של חימום וכמה משקל 50% ו75% לא? וצריך לעשות תרגילי חימום לכל שריר שיש בו 2 מפרקים עובדים אתה יכול לרשום לי בבקשה רבה ממך את כל התרגילים המורכבם שדורשים חימום ואת המיני ארוחה אחרי אימון אוכלים עד 45 דקות מסוף האימון? ופרי עם גלוקוז מיד אחרי נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אני צריך להגיד לך באיזה תרגילים לעשות חימום ? כל הנושא של חימום זה מאוד תלוי סגנון האימונים שלך ,בשליפה מהמותן אני לא יכול לעזור לך בכלום החימום של אימונים נפח או עבודת כוח או אימוני מתח או כל סגנון אימונים אחר הוא שונה.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בחיטוב אתה גם עובד abcde? או fbw?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() איזה סיבה טובה יש לשנות אימונים בחיטוב ? הרי זה לא האימונים עצמם שמורידים אחוזי שומן (ובבקשה אל תכנסו לנושא של אימוני דילול כי לא כל האנשים עושים דיאטות קטוגניות ) אלא הדיאטה והאירובי
אותם אימונים שבנו לך את המסה אלו הם אותם אימונים שיתנו לשריר את הגירוי שהוא צריך כדי לתחזק את עצמו,הגוף זה יחידה מאוד יעילה מבחינה אנרגטית ואם הוא לא יעמוד בפני עומסים בסדר הגודל שהוא התרגל אליהם (ע"ע ההיפרטרופיה-הגדילה האיכותית של חתך השריר- שהיא תוצר של פיצוי היתר של הגוף לאימונים) אז הגוף פשוט יפרק מאגרים אלו בשביל החיסכון האנרגטי.
![]() |
#10 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
וזה די מפגר לקרוא לשיטת אימונים אחרת מפגרת. ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו במסה ושמעתי שצריך באימון להוריד חזרות ולהוסיף משקל זה נכון?
ואם כן כמה חזרות? מתאמן שנה וחצי |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
זה לא שיש חוקים ברורים למה עושים כשעולים במסה ומה עושים כשנמצאים בחיטוב קודם כל תדאג לתזונה שלך,אתה לא תעלה במסה "יש מאין" הרי אתה צריך להיות בפלוס קלורי. בנוגע לאימונים שלך? זה תלוי הרבה דברים ,מה הנתונים שלך? שנה וחצי של אימונים זה לא הרבה והגיוני מאוד שתוכנית בסיסית כמו ss או משהו אחר בסגנון תתאים לך ,ובעניין הזה יש הרבה חברה בפורום שיותר מוסמכים ממני לתת עצה,אני מתמחה(פחות או יותר) בתוכניות אימונים בסגנון קצת אחר ולחבר'ה קצת יותר מתקדמים אבל בשורה תחתונה ? המטרה שלך בעליה במסה היא לספק לשריר מספיק גירוי כדי להתפתח,בין אם זה באימוני כוח או אימוני נפח או מתח,הייתי רוצה לראות את תוכנית האימונים הנוכחית שלך כדי לקבוע אם אתה בכלל יודע לארגן תוכנית אימונים ,הרי להתחזק בפרפר במכונה לא ייתן לך הרבה בהשוואה ללהתחזק בלחיצת חזה חופשית.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל כיוון שאתה עושה נפח גבוהה בתכנית שלך..
האם בתרגילים של השרירים הגדולים כל הסטים אתה עושה חזרה לפני כשל? או רק בסטים האחרונים? אני שואל כי אני עכשיו עושה תכנית ab 4 פעמים בשבוע 9 סטים לשריר גדול ו3-4 לקטן ואני לא יודע אם בכל הסטים של השרירים הגדולים אני צריך להגיע לחזרה לפני כשל או לא לתת הכל בסטים ורק בסטים האחרונים להגיע לחזרה לפני כשל. מה בדרך כלל מתאמנים עושה בתכנית כזאת? נותנים הכל בתרגילים עד לחזרה לפני הכשל? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אולי אני לא יורד לנפח הנמוך של ss או fbw אבל אין שריר אצלי שמקבל יותר מ8-10 סטים של עבודה וזה בהחלט לא נחשב נפח גבוה אני מגיע לכשל חיובי בסט עבודה האחרון של שריר קטן ובסט-שני סטים האחרונים של שריר גדול תלוי בתרגיל ובמתי הוא מבוצא (תחילת האימון לעומת סוף האימון) ,אני עובד בסגנון שקצת מזכיר את dc מבחינת התרגילים שכן אני עושה כמה חימום שאני מרגיש שיש לי צורך, בשביל סט אחד של עבודה לכשל חיובי או לפעמים מעבר לכשל (תלוי ברמות האנרגיה שלי באותו אימון)
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ארבל אני עושה כרגע FBW ,ועשיתי דילואד לפני שהתחלתי את התוכנית,בכל זאת ניתקעתי אתמול ב40 ק"ג בבנצ',
אני רוצה לחלק את הfbw שלי ל3 אימונים כי שמתי לב שאני לא יכול אפילו גם להתמודד עם סקוואט כל אימון ככה שSS לא נראת לי אופציה טובה לעכשיו ובטח שלא לאחד עם המשקלים שלי, הינה מה שהכנתי A1 Squat 3x5 Bench 3x5 Deadlift 1x5 A2 T-bar row 3x5 Military prees 3x5 Leg prees 3x6-8 A3 Squat 3x5 Incline Dumbel Bench 3x6 Pull ups 3x5+weight דעתך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
עוסק ב:: חייל