|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה בהצלחה :]
![]() |
#62 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא משנה אך תעשה את זה 15 חזרות סקוואט יכאבו לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() המאמן אמר לי שאם יש חשש / כואב לך לא לעשות את זה.
אני כנראה אוותר שוב על הסקוואט ואעשה עוד סט ללג אקסטנשין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() במקומך הייתי הולך להתיעץ עם רופא לגבי הפציעה
![]() |
#65 |
Banned
|
![]() תעשה 5 סטים של 3 חזרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי על זה. הרופא שהכלתי אליו [בהתחלה שרציתי אישור רפואי] אמר לי שלא לגעת במשקולות כי זה ידפוק לי את הצמיחה... מאז אני לא ממש הולך לרופאים.
אני אתן לזה את הזמן להחלים , ישים וולטרן ולא יאמץ את הרגל. אני בכל זאת אנסה לקבוע תור עם רופא בזמן הקרוב. The sun - שמע זה כמו שthe animal אמר לא משנה מתי, זה יכאב... זה כאב לי גם בפעם הקודמת בחזרה הראשונה, אין סיבה לנסות שוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() אל תשאל את הרופא אם להתאמן או לא. שאל אותו מה עושים עכשיו בקשר לפציעה ? האם אפשר לתת טיפול מסוים?!
חוץ מזה שתתיעץ עם יותר מרופא אחד. סאן, לא הבנתי מה היתרון בלעשות 3 חזרות כשאתה פצוע?
![]() |
#68 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה מעצבן, זה מדכא, אבל זה עובד. WS עושים את זה ביום repetition שלהם בעבודה של סקוואט ובנץ' פרס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אותך, חשבתי בהתחלה שהתכוונת לעבוד עם משקל מקסימלי ( rm 3ׂ
לדעתי אם הוא פצוע אין לא סיבה להמשיך לאמן את האזור עד שיתן טיפול\ יחלים\ יעשה עם זה משהו
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() שמעון, אני גם בדעה שלך. דבר אחד שאני מסכים עם ההורים שלי שהם מדברים על הספורט הזה, שברגע שכואב לך מפציעה, לוקחים הפסקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() אז תלך להתיעץ עם עוד רופא\ים
משום מה כל שבוע אתה בא ואומר אני אעשה עוד פעם ואם יכאב אני יפסיק ואז אתה עושה ומפסיק עד לשבוע שאחרי... תנסה לטפל בזה, אל תזניח! תחלים ותחזור להתאמן כרגיל.. לפי הלוג נראה שבשאר התרגילים אתה מתקדם יפה ונותן את הנשמה
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עדכון: 10/12/2008 אימון b משך האימון שעה ו5 דקות גב: Bent over row סט ראשון 48 קילו 12 חזרות [ טכניקה לא הכי טובה ] סט שני 43 קילו 12 חזרות - טכניקה מעולה סט שלישי 43 קילו 12 חזרות - t-bar חופשי סט ראשון 50.5 קילו 12 חזרות סט שני 53 קילו 12 חזרות סט שלישי 55.5 9 חזרות פולי עליון אחיזה רחבה: סט ראשון 6 פלטות 11 חזרות סט שני 6 פלטות 11 חזרות סט שלישי אחיזה צרה 7 פלטות 10 חזרות. יד קידמית: כפיפכת מרפקים במוט סט ראשון 15 קילו 15 חזרות סט שני 15 קילו 12 חזרות פריצ'ר עם ספה וכבלים בקרוס אובר סט ראשון 27 קילו 12 חזרות סט שני 27 קילו 12 חזרות סט שלישי 32 קילו 8 חזרות רגליים: פשיטת רגליים במכונה סט ראשון 55 קילו 15 חזרות סט שני 60 קילו 12 חזרות סט שלישי 60 קילו 10 חזרות סט רביעי 60 קילו 10 חזרות * דרופ-סט 25 קילו 15 חזרות - פה נקרעתי דדליפט רומני: [ לא רציתי להעמיס ולמדתי את הטכניקה ] סט ראשון 48 קילו 8 חזרות סט שני 48 קילו 8 חזרות סט שלישי 48 קילו 6 חזרות סיכום: אימון לפי דעתי מעולה, הבנתי שאני לא ממהר לשום מקום ויש לי את כל הזמן שבעולם לעלות משקלים, וזה הזמן ללמוד את הטכניקה - כרגע אני מעדיף להוריד משקלים ולעשות טכניקה מושלמת גם אם זה יקח אותי אחורה בתוצאות. אני אלך לרופא שבוע הבא ואראה מה הבעיה, כרגע אני חושב שזה דלקת בשריר או מתיחה. הבנתי שגם אם אני לא דופק אימון של 11 סטים לשריר גדול ו7 סטים לשריר קטן ולא מגיע לכשל בכל תרגיל , האימון יכול לצאת טוב ![]() מחר אימון a ומנוחה של יומיים. יום שישי הזה אני מתאמן חודשיים בדיוק רציני ו3 חודשים בכללי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() יפה שהחכמת :]
![]() |
#74 |
|
![]() 1. הייתי מוריד את החזרות בבנט אובר ל6-8
2. הייתי מוריד אולי את אחד התרגילים לידיים, משאיר רק פריצ'ר או כפיפה רגילה במוט (3-4 סטים). 3. תתרגל טכניקה בדדליפט רומני עם 2-4 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banned
|
![]() "If the groin is injured, this information is useful as well: you can squat
with a closer stance until it heals." - נלקח מתוך Starting Strength 2nd Edition. תעבוד בעמידה צרה יחסית בסקוואט עד שתחלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() 1] בשביל מה?
2] גם אני חשבתי לעשות 2 תרגילים של 2 סטים לפני האימון , אבל באימון עצמו אמרתי לעצמי להביא עוד סט קטן אחד :p 3] דדליפט רומני זה זמני לדדליפט קלאסי [שאחלים מהפציעה אעשה אותו], האמת אני מבצע אותו אחלה חוץ מעניין האחיזה שהוא מחליק לי The Sun עשיתי היום סט אחד של סקוואט של 40 קילו [ לא ציינתי בלוג ] בעמידה צרה [ממש צרה] ובחזרות האחרונות זה כאב [ כאב קטן אבל בכל זאת] |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() ציטוט:
2. אז פעם הבאה אל תעשה את זה... 3. אם אתה מתרגל טכניקה עדיין תבצע טווח חזרות נמוך ואם אתה רוצה תעשה 2-3 סטים של כפיפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() תרד קצת בטווח חזרות
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() עדכון קטן של התרגילים לשריר הקטן משתנים:
אימון יד קידמית פריצ'ר עם מוט וכבלים בישיבה וכפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W אימון יד אחורית: לחיצה צרה עם מוט [כמובן] וזה http://www.exrx.net/WeightExercises/...verTriExt.html היום אימון A |
![]() |
![]() |