ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-10-08, 15:08   #1
tomer19000
חבר מתחיל

ברירת מחדל התקדמות במהלך משטר עלייה במסה

חברים,למי שזכור את ההודעה הראשונה שלי כאן,אני כבר כ12 יום במשטר עלייה במסה.
לאחר שגיליתי כי אני שורף באיזור ה1930 קלוריות במנוחה
( bmr 23.2ׂ. הגדלתי את צריכת החלבון שלי מ70-80 גרם ביום לכ140 גרם ביום(אני עדיין מנסה להגדיל אותה אבל סדר היום והעבודה מקשה עליי,אבל אני לא אוותר לעצמי)
הצלחתי לעלות את כמות הקלוריות שאני צוקח במהלך היום מ1800 2800-3400 קלוריות ביום(תלוי אם אני מתאמן),מיום ראשון התחלתי צרוך קריאיטין מונוהדריט וגיינר ביחס 1:3,בנוסף כ3 גרם גלוטמיןם לפני השינהץ הצלחתי לעלות עד כה מ80.5 לכמעט 82 קילו משקל,כאשר החגים מפריעים לי והחדר כושר סגור ולכן אני מצליח להפסיק לעשות רק כ3 אימונים בשבוע,אימונים עצימים של 100 דקות(כולל בטן)80 דקות ללא בטן. אני עושה 2 סטים של חימום כ12 חזרות ואז 3-4 סטים של "מכות" עד 6 חזרות בין 10-15 שניות. אין ספק שזה נתן לי מכה רצינית בהתחלה,היד עלתה מ37.5 ל38.5
החזה בהחלט בולט ואחוז השומן עלה לא בהרבה,מ12.2 לבערך 12.9(חילוף חומריםם מאוד מהיר וגנטיקה חייתית).
השבוע אני אוכל להתאמן 4 פעמים ככה שאני מקווה שיהיה יותר טוב.
נתונים כרגע: 187, 82קילו, אחוז שומן 12.9
נתונים בתחילת מסה: 187 80.5 קילו 12.9 אחוז שומן
יעד עד סוף פברואר: 87-89 קילו, מקסימום 16 אחוז שומן ואז חיטוב
נשמע ריאלי??
tomer19000 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-10-08, 15:25   #2
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלMasquerade

כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב

נשמע שתעלה הרבה יותר מזה.. ב12 יום עלית 1.5 קילו, זה אומר שבחודש בערך 3 קילו, יש לך עוד 4 וחצי חודשים...
Masquerade מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-10-08, 15:32   #3
adimenia
חבר פעיל

מצחיק לשמוע מישהו שמעיד על עצמו שיש לו גנטיקה חייתית הרווחת! אני הייתי עושה סטים של 8-12 חזרות 6 חזרות זה יותר טווח של כח וזה מחזק את המפרקים (לא שזה רע) אבל הטווח האידאלי להיפוטרופיה זה 8-12

לפחות זה מה שהקפיץ אותי שהעלתי את טווח החזרות שלי
adimenia מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-10-08, 15:33   #4
HardCor3
מפקח ראשי

הסמל האישי שלHardCor3

כללי:: ירדן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי adimenia צפה בהודעה
מצחיק לשמוע מישהו שמעיד על עצמו שיש לו גנטיקה חייתית הרווחת! אני הייתי עושה סטים של 8-12 חזרות 6 חזרות זה יותר טווח של כח וזה מחזק את המפרקים (לא שזה רע) אבל הטווח האידאלי להיפוטרופיה זה 8-12

לפחות זה מה שהקפיץ אותי שהעלתי את טווח החזרות שלי
גם 15 עובד על היפרטרופיה.
HardCor3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-10-08, 15:34   #5
adimenia
חבר פעיל

נכון מסכים אתך אבל פחות אידיאלי אבל אני מסכים אם מה שאתה אומר
ישן 12-10-08, 16:03   #6
tomer19000
חבר מתחיל

חחח לא אני העדתי על עצמי בעניין המסה החייתית,אלה מתאמנים ומדריכים בחדר כושר,הבאתי את הנתון הזה רק לצורך הסבר. נכון שעליתי יפה בזמן קצר,אבל אל תשכח שהגוף קיבל בום כי קודם לא שמרתי תזונה,ועדיין נראיתי מעולה(מבחינת חובבן עם גוף סבבה לגמריי,לא בודי בילדר).אין צורך ביותר מ6 חזרות שאתה מפעיל את מערכת האנרגיה atp-cp שמפעילה את סיבי הצמיחה עם יכות הגדילה הגבוהה ביותר.כלומר הסט צריך להיות בין 10-15 שניות ומנוחה של כדקה וחצי משקל של לפחות 85 אחוז ממשקל הגוף לקבל תוצאות מקסימליות.
ישן 12-10-08, 16:21   #7
adimenia
חבר פעיל

אני לא מסכים תכנית HST בנויה מבלוקים של שבועיים על כל טווח חזרה מעומס מכני אני מציע שתקרא את זה
http://www.hypertrophy-specific.com/hst_index.html על איך לבנות תכנית שמעודדת היפורטרופיה
אני עשיתי את זה תוצאות חבל על הזמן!

אבל אחי עם מה שאתה עושה טוב לך אז בסבבה
ישן 12-10-08, 16:42   #8
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי masquerade צפה בהודעה
נשמע שתעלה הרבה יותר מזה.. ב12 יום עלית 1.5 קילו, זה אומר שבחודש בערך 3 קילו, יש לך עוד 4 וחצי חודשים...
העלייה של ההתחלה היא ברובה נוזלים וגם אחרי שאתה מסיים את התקופה של ההתחלה הרבה יותר קשה לעלות, ולכן הקצב שלו יירד מאוד בקרוב. למרות מה שאמרתי, אם תתמיד אתה תוכל באמת לעבור את המטרה שהצבת לעצמך.
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-10-08, 17:38   #9
tomer19000
חבר מתחיל

אחי אני מכיר את האמרמ הזה,תודה בכל מקרה.אני לא עובד על דעת עצמי אלא בצמוד למומחה בעל תואר בנושא.
בלי קשר,תמיד עבדתי בשיטה שאתה עובד וזה מה שבעצם תקע אותי בזמנו(לא בדיוק זה,אלא בעיקר התזונה אבל גם זה)בשביל לעלות במסה שריר ולגרום לעלייה גדולה ברקמות השריר בזמן קצר אתה חייב לתת לשריר"מכות",זאת צורת העבודה האעפקטיביבת ביותר בעיניי. סטים של משקל מקסימאלי שאתה מסוגל להרים.יש לומר שקודם כל אני מבצע 2 סטים של 12 חזרות במשקל נמוך יותר לחימום.
ישן 12-10-08, 17:40   #10
tomer19000
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the animal צפה בהודעה
העלייה של ההתחלה היא ברובה נוזלים וגם אחרי שאתה מסיים את התקופה של ההתחלה הרבה יותר קשה לעלות, ולכן הקצב שלו יירד מאוד בקרוב. למרות מה שאמרתי, אם תתמיד אתה תוכל באמת לעבור את המטרה שהצבת לעצמך.

אני מקווה כי אני באמת נותן הכל ומוציא המון כסף על העסק הזה,השאלה האם לטווח הרחוק אוכל להתמיד. זה עסק מאוד אכזרי אתה יכול שנה לקרוע את עצמך,ואז להפסיק עם התזונה והמשטר ל3 חודשים ולאבד את רוב העבודה שהשגת.ספורט מאוד אכזרי,אתה יכול גם להיפצע ולאבד את מה שהשגת שלא באשמתך(או שכן),בגלל זה תמיד צריך לדעת לקחת הכל בפרופורציות.
תגובה