|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמבשלים שיבולת שועל הערכים שלה יורדים? כי בדקתי במחשבון תזונה קוואקר מבושל ל 500 גרם זה איזה 13 גרם חלבון ו 50 גרם פחמימות
ובדקתי קוואקר לא מבושל זה רושם 500 גרם = 80 גרם חלבון ו 335 גרם פחמימה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כי זה סופח הנוזלים אז הצפיפות עולה...
זה לא מאבד מהערכים. יש טעות במחשבון, לא יכול להיות שההבדליפ כאלו גודלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני כל הזמן שם תשיבולת שועח בסיר אם חלב ודבש וזה אז לא יודע אם הערכים כאלהה נמוכים אחרי בישול זה לא משתלם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר לא חשוב הגרמים אבל זה מוריד את הערכים של החלבונים םחמימות וקלוריות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,636
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא מוריד.
קח 100 גרם ש"ש לפני בישול = תבשל בסיר. כל הכמות שתקבל בסיר שווה לערכים של ה- 100 גרם לפני בישול, אבל זה ספח נוזלים ונהיה כבד יותר ככה שהמשקל פשוט משתנה... אם 100 גרם לפני בישול נותן לך סיר של 200 גרם, ואתה משווה 100 גרם לפני בישול ל- 100 גרם אחרי בישול, סביר להניח שהערכים יהיו שונים, לא? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה סופח נוזלים (כמו אורז לפני ואחרי בישול..)
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |