|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתחיל ואומר שקראתי הרבה מאמרים, ואין דעה אחת לגבי השאלה
אני בתקופת חיטוב ואני לא יודע מה לקחת לפני אימון ומה לקחת אחרי. האם לקחת לפני אימון חלבון? האם קראטין? (NO-XPLODE) ומה אחרי אימון? אשמח לתשובת המומחים בעניין ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפני האימון -קפאין. כל הno-xplode והפורמולות האלה נהיו די גרועים אחרי שהוציאו מהם את הdmma. אם יש לך עודף כסף לבזבז אז בבקשה. קריאטין זה בלי קשר לאימון 5 גרם ביום רק יעזור לכוח. אחרי האימון אולי 2-4 תמרים... אתה צריך להסתכל על סך הקלוריות היומיות ולא רק על ארוחה ספציפית.
בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה שי
מה לגבי חלבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי קונה אבקת חלבון של מי גבינה וקזאין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי חלבון- קודם כל תסתכל על התפריט שלך ותבדוק האם אתה מגיע לכמות היומית שאתה צריך מאוכל רגיל. כלומר אם אתה שוקל 70 אתה צריך 140 (פי 2) ג' חלבון ליום. אם לא תצטרך לתסף ממקור חיצוני-אבקות. זה גם טוב בתור השלמה בימים לחוצים ולא יקר אם מחשבים גרם חלבון לשקל. חלבון מי גבינה יש לך חברות כמו אופטימום גולד(ניסיתי ואהבתי) , איזו 93 (האבקה הראשונה שקניתי לפני 4 שנים והייתה סבבה עד כמה שאני זוכר), דימטייז (ניסיתי ולא אהבתי את הטעם). יש עוד מלא אבל לא ניסיתי. בסך הכל הם דומים אז תנסה למצוא משהו במחיר שפוי (300-350)
![]() |
#6 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() לא חסר..
האבקות חלבון המובילות היום והאיכותיות ביותר הם: חלבון צ'מפיון http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 תשלובת חלבונים של סיינטרקס M5 http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 החלבון של נייצ'רס בסט http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 אתה תמיד יכול להתקשר כדי לקבל יעוץ אישי או להגיע לאחד הסניפים כדי לקבל הסבר מפורט.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אבקה יש לי, השאלה היא האם עדיף לקחת את החלבון לפני האימון או אחרי האימון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אחרי האימון.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה כדאי לאכול לפני ואחרי אימון | sagat12 | תזונה ותוספים | 3 | 04-03-13 00:17 |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה זמן צריך לאכול לפני אימון ואחרי אימון? | Thunderdome | פיתוח גוף תחרותי | 15 | 20-04-09 23:26 |
שאלה אוכל לפני אימון ואחרי אימון. | Boxster | תזונה ותוספים | 2 | 23-03-09 23:22 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |