|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אשמח לקצת עצות חכמות מאנשים מנוסים..
אני בן 26, גובה 168 ס"מ, שוקל 57.5 ק"ג. עשיתי מנוי בחדר כושר לפני קצת פחות משבוע. באופן כללי לא חדש לי משקולות והיה לי כבר פעם בגיל 20 וקצת מנוי ובנוסף עד לפני חודש התאמנתי בבית בערך חודשיים עם מיטה ומשקולות חופשיים. מלבד זה שאני יאכל הרבה (נברר איך כמה ולמה בפורום תזונה) אני צריך לבנות תוכנית אימונים ודי הולך לאיבוד! כולם מפחידים אותי שככה תיפצע, וככה לא תתפתח, וככה זה סתם ביזבוז זמן... אשמח לקצת טיפים (אבל בבקשה מפורטים) עם קצת הסברים על למה וכמה. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו???.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כנס לחיפוש, חפש נושאים שנפתחו על ידי
אם אני לא טועה קראתי לזה ״מאמר: בניית תוכנית אימונים״ בהצלחה, תגיד אם לא מצאת
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יושי מוטו, אני אישית לא מסכים איתך...אתה ממליץ הרבה לאנשים פה לעשות ab, הבחור פה לא שוקל 60 אפילו והוא ממש רזה (במקרה הוא חבר שלי ) לעשןת 9 סטים שריר גדול לדעתי זה מוגזם בשביל בנאדם כזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
יניב תעשה גג 6 סטים לשריר גדול ומספיק 3 סטים לשריר קטן. תקרא על תרגילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() מי אמר לו לעשות ab?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני כנראה יתמקד בתקופה הקרובה באימון fbw, שלוש פעמים בשבוע.
אני מחר בבוקר כבר יפרט את התוכנית עצמה עם כל התרגילים והכל אחרי שאחרוש קצת על תרגילים וליניקים אני ישמח אם תגידו לי מה אתם חושבים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי מאתמול תוכנית אימונים ss, הנה הקישור של התוכנית המפורטת
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1679 אתמול התאמנתי עם חבר שמכיר את התרגילים טוב והרמתי רק את המוט התמקדנו על כל תרגיל בשביל שהטכניקה תיהיה טובה. מה אתם אומרים?.. להזכירכם, בן 26, גובה 168, משקל 57, והמטרה היא להעלות מסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אחלה
בהצלחה. תזונה היא המפתח, תאכל נכון וטוב.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אשמח אם תיכנס לשירשור הזה שפתחתי בפורום תזונה ותגיב לי שם על כל הנושא של התזונה. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=80059 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בבנית תוכנית | o111 | אימונים | 1 | 21-12-11 08:30 |
צריך עזרה בבנית תוכנית אימונים ביתית | liran_al | אימונים | 1 | 30-11-11 18:33 |
עזרה בבנית תוכנית | blackbimer | אימונים | 5 | 26-02-10 19:39 |
עזרה בבנית תוכנית ab | H3zi | אימונים | 2 | 25-12-09 00:57 |
מאיפה להתחיל בבנית תוכנית אימונים | mb512 | אימונים | 11 | 18-04-09 12:06 |