|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד בתוכנית של מרק ריפורט...
נתחיל מזה שאני יציין שאני כבר שלושה אימונים ברצף נמנע מלעשות סקוואט. הסקוואט פשוט ריתק לי את הברכיים בקטע שאני לא יכול לעשות אפילו בנץ' בלי שיכאב, כנראה בגלל טכניקה כושלת, או התחלה מהירה של משקלים כבדים. שניסיתי לעשות סקוואט בפעם האחרונה הברכיים שלי פשוט ריתקו אותי, כאילו דוקרים אותי שם. (הגעתי לשישים קילו בפחות מחודש, זה הגיוני?) עכשיו תראו: ![]() אני לא זוכר שנשרטטתי ככה ולא זוכר שהיה לי מפגש עם חתולה מתישהו בזמן האחרון..מה שמעלה לי את ההשערה שזה יכול להיות רק סקוואט...לא הבנתי את הדרך של הסקוואט להראות שהוא פצע אותי בשריטה כזאת? אני כמעט בטוח שזה מהסקוואט אז תרגיעו אותיפליז |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע ממה הפציעה אבל 60 קילו סקוואט יש ילדות בנות 13 ששוקלות 40 קילו שעושות...ככה שלהפצע מזה בברכים נראה לי בדיחה, תעלה סרטון של הסקוואט לביקורת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבל שאתה מזלזל ,זה משקל נאה ,ובחדר כושר שלי זה דיי נדיר אפילו לראות משהו עושה מעל 70 אני יעלה סרטון בהזדמנות...... אגב יש לך סרטון שמראה איך עושים סקוואט נכון ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אגב שי לך סרטון שמראה איך עושים סקוואט נכון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 21-09-13 בשעה 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וואו זה ממש לא טוב לגבריות שלי הסרטון הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| פציעה בכתף בעקבות טכניקה שגויה בלחיצת חזה עם דאמבלים | TrueBlood | פציעות ספורט | 1 | 24-10-12 10:30 |
טכניקת סקוואט 18 | sbs121 | גלריות הגולשים | 0 | 01-03-12 21:15 |
פציעה בחזה - כאבים במרכז החזה | Yoav-7 | פציעות ספורט | 2 | 02-06-11 00:08 |
תיקון טכניקת הסקוואט | IdaNP | פורום אימוני כוח | 2 | 06-08-10 15:40 |
טכניקת הסקוואט שלי | tomerA | אימונים | 8 | 08-09-07 20:52 |