|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני רואה שאתם מוכנים
![]() המאמצים שלי לחנך אתכם ושמור על רמה חזקה פה השתלמה ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר מתחיל
|
![]() למה אתה מתכוון?
ציטוט:
ובמאמרים היה כתוב שאולי החברה בפורום יכולים לשאר את האחוז שומן שלי.. אז... יש לכם אולי איזה שיאור בשבילי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב.
![]() |
#24 |
|
![]() אני מתכוון לזה שלכל החבר'ה עם הקוביות שאתה רוצה שיהיו לך יש בנוסף גם מאסת שריר גדולה מאוד
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
מכאן המסקנה שאתה צריך להעלות מסת שריר - בשפה פשוטה לגדול. אימונים-אוכל-שינה תעבוד נכון ותצליח.
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא צריך מאסה בשביל קוביות
צריך אחוז שומן נמוך וגנטיקה ;[ היו לי קוביות מדהימות לפני 20 קילו, היום זה כבר פשוט לא מעניין אותי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר מתחיל
|
![]() אז למשל.. לעלות בתקופת המאסה ל17% שומן זה מטרה טובה? קשה מידי?
פעם ראשונה שאני אושה את זה.. אני אשמח לטיפים ד"א אף אחד באמת לא מפחד שהוא לא יעמוד בתקופה של החיטוב, ולא יצליח להחזיר את המצב לקדמותו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה לא צריך לשאוף לאחוז שומן... עדיף לשאוף למשקל. ובמבנה שלך נראה שיהיה לך קשה להשמין. (הערכה) לגבי החיטוב זה כל אחד שונה מבחינת משמעת עצמית, אני החיטוב הזה הגעתי אליו הכי שמן שיצא לי והוא הולך יותר ארוך ממה שציפיתי אבל אני יודע שאני ממוקד ולא סוטה מהתפריט אז זה לא באמת משנה עוד שבועיים-שלושה...
![]() |
#30 |
|
![]() אני תמיד מעדיף שמישהו יעשה מאסה במקום להתעסק בקוביות
אבל אני רק אומר שבשביל למשוך תשומת לב של אנשים "רגילים" לא צריך להיות מפותח מבחינת מאסה, יו ג'קמן הרבה יותר מושך מארנולד ל99.9% מהמין הנשי בעולם
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פאדיחה שחיף רציני ![]() לא הבנתי מה כל השאלות על ה"קוביות" האלו בזמן האחרון
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מה עדיף בשביל אימון בטן ? לעבוד במכונות או מיזרון רגיל שכב ולעשות תרגילים
או שלא משנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() אחלה תשובות יש פה אבל אף אחת לא עונה על השאלה שלו..
גבר, קוביות כמו של אלו בתמונות לא יהיו לך אף פעם.. מילא עם חומרים, אבל אתה לא מתאמן סדיר אז קל וחומר שלא תשתמש בחומרים. בכל מקרה, כמו ש-fatboy רשם גם אותם אנשים אם תרים להם את החולצה ברחוב (אל תעשה את זה..) הבטן שלהם לא תראה ככה כי הם מתכוננים לצילום הזה לפני והתמונה הזאת עוברת כמה עריכות ועוד כל מיני דברים שמשפרים את התמונה. מה שכן, אתה יכול לשפר את הריבועים, להבליט אותם יותר. נתנו לך כמה תשובות לעניין אז תתחיל ליישם.
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
ויש את הדבר הזה שמסתובב לצדדים שלא עושה כלום בכל מקרה כפיפות בטן/כפיפות בתלייה זה כל מה שצריך לאימון בטן אפקטיבי אפשר להוסיף קצת עבודה על הobliques אם הסקוואט 140+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה לא בסדר באיך שהמצב שלך עכשיו??
יש לך גוף מצוין לדעתי, אתה באחוז שומן נמוך רואים. אין לך למה להבליט / להגדיל את הקוביות כי זה לא יפה. ואתה לא צריך לאכול כפי שנרשם פה.. אתה אמנם רזה, אם אתה רוצה סתם לגדול (לא נראה לי שזה כדאי) אתה צריך לעלות מסת שריר - לאכול טוב ולהתאמן. ואז שוב להתחטב.. שיקולים שלך. אני בכלל לא מבין מה יפה בלהיות מנופח? בללכת ולהשויץ בחד"כ עם גוף נפוח חולצה צמודה שנדבקת לגוף, לעשות סט אחד של בטן/ ביספס ולעשות פוזה מול המראה בחדכ שכולם יראו? באמת זה כל כך נמוך.. (אבל זה ענין שונה לחלוטין) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר מתחיל
|
![]() האמת שבנוסף למראה הבנתי שגודל זה גם כוח, ואני מתחיל עכשיו כזה כושר קרבי, אז אני בטוח שזה יתן לי שם יתרון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
במה עדיף להתחיל? (תמונות בפנים) | orpir | אימונים | 8 | 21-01-10 17:19 |
עזרה ב god of war 2,תמונות בפנים. | maradona | פיתוח גוף-כללי | 9 | 13-07-07 11:18 |
אני צריך לחטב? תמונות בפנים! | MizrahE | תזונה ותוספים | 44 | 14-03-07 00:15 |