ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-09-08, 22:21   #41
Deus ex machina
חבר פעיל

הסמל האישי שלDeus ex machina

כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi10 צפה בהודעה
ולפעמים בפחות , ואז פעם בחודש אני חוזר למשקלים שעשיתי לפני חודש (אפילו עם זה רק שתי קילו פחות ) ורואה איך אני דופק שתיים שלוש חזרות יותר ממה שעשיתי אז...
אין לי בעיה עם השיטה רק שזה מיותר למתאמנים ברמה שלכם , אתה יכול לקרוע את עצמך והתאמן ככה כמה שנים ולא להגיע לחצי מהתוצאות שהיית יכול להגיע עם היית משתמש בשכל במקום ברצון להרגיש הארדקור
Deus ex machina מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-09-08, 22:24   #42
sagi10
חבר פעיל

חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deus ex machina צפה בהודעה
אין לי בעיה עם השיטה רק שזה מיותר למתאמנים ברמה שלכם , אתה יכול לקרוע את עצמך והתאמן ככה כמה שנים ולא להגיע לחצי מהתוצאות שהיית יכול להגיע עם היית משתמש בשכל במקום ברצון להרגיש הארדקור
זה ממש לא הרצון להיות הארדקור.. אני ממש רוצה לגדול - אבל זה הכיף שלי ואני ממש נהנה מהאימונים האלה .
ישן 16-09-08, 22:24   #43
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
כן אני הבנתי אבל גם הרבה חזרות בסקוואט זה מפחיד , עשיתי כמה פעמים 20 חזרות עם משקל גבוה ואתה כל חזרה לא מבין איך אתה עולה למעלה .
20 חזרות זה נראה לי רצח.
אבל הסט הכי קשה שהיה לי בחיים זה 5x5 קלין+דחיקה, הסט עצמו לוקח לך איזה 2 דקות. וכול תנועה צריכה להיות מהירה. בפעמים הראשונות חשבתי שאני מת.
ישן 16-09-08, 22:25   #44
Deus ex machina
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi10 צפה בהודעה
זה ממש לא הרצון להיות הארדקור.. אני ממש רוצה לגדול - אבל זה הכיף שלי ואני ממש נהנה מהאימונים האלה .
אתה רוצה לגדול תאכל ותתאמן חכם , כיף לך זה חשוב אבל זה לא מה שיגרום לך להגיע לרמה הבאה .
ישן 16-09-08, 22:27   #45
Deus ex machina
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomera צפה בהודעה
20 חזרות זה נראה לי רצח.
אבל הסט הכי קשה שהיה לי בחיים זה 5x5 קלין+דחיקה, הסט עצמו לוקח לך איזה 2 דקות. וכול תנועה צריכה להיות מהירה. בפעמים הראשונות חשבתי שאני מת.
האמת התחתי לבצע הרבה פוואר קלין בזמן האחרון וזה קריעת תחת . בטח יותר עם זה קלין וג'רק ועבודה על טווח חזרות כזה גבוה , למה אתה מתאמן בטווח הזה ?
ישן 16-09-08, 22:27   #46
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the animal צפה בהודעה
אני תמיד מרגיש את החזרה שהולכת קשה לפני ואני יודע שאת הבאה אני כבר לא אצליח אז אני מוותר עליה. נשמע סביר והגיוני?
לא, לא סביר ולא הגיוני. מה שאתה מרגיש זה לא בהכרח תואם את המציאות. בעיקר בסקווטים. להגיע לכשל בסקווט דורש כל כך הרבה מאמץ שאתה כנראה לא מתאר לעצמך.
coldfire מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-09-08, 22:33   #47
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deus ex machina צפה בהודעה
האמת התחתי לבצע הרבה פוואר קלין בזמן האחרון וזה קריעת תחת . בטח יותר עם זה קלין וג'רק ועבודה על טווח חזרות כזה גבוה , למה אתה מתאמן בטווח הזה ?
רק לשם הרקורד אני עושה פול קלין (ירידה על למטה)

האמת שאני לא ממש יודע, המאמן שלי נתן לי את זה. נראה לי כדי שאני שאתרגל את התנועה לפני שאני עובר לעבוד בטריפלים.
ישן 16-09-08, 22:36   #48
buzaglo
חבר פעיל

חדר כושר: C-shape

ציטוט:
מה שאתה בעצם אומר זה שלא טוב להגיע לכשל ויהיה יותר טוב נגיד לסיים 6 חזרות בלי ספוטר מאשר 8 עם ספוטר? הבנתי שלמערכת העצבית יהיה קשה להתמודד עם זה אבל למה שזה לא יביא אותך לתוצאות כמו להתאמן ללא כשל?
החזירו אותו בכל מחיר!

buzaglo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-09-08, 22:39   #49
The Sun
Banned

איזה כיף שהתפניתי לראות כדורגל ושחזרתי אני רואה סוף סוף שאני לא מוקף בחוכמולוגים.

דאוס - גם לדעת לעצור בחזרה ה7, אחת לפני הכשל זה להתאמן נכון.
אני אישית התחלתי לעבוד סקוואט בטווח חזרות של 4-8 ואני מוכרח לציין שזה באמת מאוד מפחיד לרדת לאיזור ה4 חזרות
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-09-08, 22:45   #50
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי buzaglo צפה בהודעה
מה שאתה בעצם אומר זה שלא טוב להגיע לכשל ויהיה יותר טוב נגיד לסיים 6 חזרות בלי ספוטר מאשר 8 עם ספוטר? הבנתי שלמערכת העצבית יהיה קשה להתמודד עם זה אבל למה שזה לא יביא אותך לתוצאות כמו להתאמן ללא כשל?
תבין, ההבדל בין אימון יעיל לאימון יתר הוא מאוד דק. בעיקרון ההמלצה היא לא להגיע לכשל על בסיס קבוע

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-09-08, 22:50   #51
Deus ex machina
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
איזה כיף שהתפניתי לראות כדורגל ושחזרתי אני רואה סוף סוף שאני לא מוקף בחוכמולוגים.

דאוס - גם לדעת לעצור בחזרה ה7, אחת לפני הכשל זה להתאמן נכון.
אני אישית התחלתי לעבוד סקוואט בטווח חזרות של 4-8 ואני מוכרח לציין שזה באמת מאוד מפחיד לרדת לאיזור ה4 חזרות
כתבו כבר כאן שקשה מאוד לדעת מתי זה הולך להיות כשל . ותוספת הכוונה בדרך כלל לתרגילים הכבדים , עם אני זוכר קראתי מאמר שממליץ כתלות בתרגיל/שריר מתי צריך להגיע לכשל , אני אחפש את זה .
ישן 16-09-08, 22:52   #52
The Sun
Banned

ציטוט:
כתבו כבר כאן שקשה מאוד לדעת מתי זה הולך להיות כשל . ותוספת הכוונה בדרך כלל לתרגילים הכבדים , עם אני זוכר קראתי מאמר שממליץ כתלות בתרגיל/שריר מתי צריך להגיע לכשל , אני אחפש את זה .
בסקוואט זה באמת קשה לדעת, בבנץ' זה די קל.
הכל עניין של ניסיון בסופו של דבר, בכל אופן אני מעדיף לא לבחון את הגבול בין כשל בסקוואט ל85-90% מהיכולת שלי, אני אסתפק ב90% מאשר בתאונה.
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-09-08, 22:52   #53
Deus ex machina
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי buzaglo צפה בהודעה
אני חושב שעם אתה רוצה לעשות 8 חזרות תעבוד עם משקל שבאמת תוכל לעבוד איתו .
העבודה המשותפת של אחד לוחץ והשני עושה דדליפט מיותרת , באמונים יותר מתקדמים יש הגעה לכשל ועשיית חזרות שליליות אבל אני לא חושב זה מתאים כרגע .
ישן 16-09-08, 22:54   #54
Deus ex machina
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
בסקוואט זה באמת קשה לדעת, בבנץ' זה די קל.
הכל עניין של ניסיון בסופו של דבר, בכל אופן אני מעדיף לא לבחון את הגבול בין כשל בסקוואט ל85-90% מהיכולת שלי, אני אסתפק ב90% מאשר בתאונה.
שמע תעבוד עם אחוזים וגרפים של התקדמות עם אתה מרגיש ממש טוב אתה יכול לעלות גם ל95% .
בבנץ זה לא יותר קל מבסקוואט לפחות לא בשבילי ולא בטווח החזרות שאני עובד .
ישן 16-09-08, 23:01   #55
Cookie
חבר פעיל

חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
שלח הודעה דרך ICQ אל Cookie

ציטוט:
אני חושב שעם אתה רוצה לעשות 8 חזרות תעבוד עם משקל שבאמת תוכל לעבוד איתו .
העבודה המשותפת של אחד לוחץ והשני עושה דדליפט מיותרת , באמונים יותר מתקדמים יש הגעה לכשל ועשיית חזרות שליליות אבל אני לא חושב זה מתאים כרגע .
אני חושב שהוא התכוון שהוא עשה 6 חזרות ועכשיו הוא לא בטוח אם הוא יצליח עוד,ככה שהוא לא מנסה כדי לא להגיע לכשל,מצד שני אם היה לו שותף אז הוא היה יכול לנסות ולעשות 7 או אפילו 8 חזרות,ואם אימון קודם הוא עשה 6 ואימון זה 7-8 אז זאת התקדמות לא?
איך אתה אמור לדעת שאתה מוכן להעמיס יותר אבל מצד שני לא להגיע לכשל?
Cookie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-09-08, 23:05   #56
Deus ex machina
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cookie צפה בהודעה
אני חושב שהוא התכוון שהוא עשה 6 חזרות ועכשיו הוא לא בטוח אם הוא יצליח עוד,ככה שהוא לא מנסה כדי לא להגיע לכשל,מצד שני אם היה לו שותף אז הוא היה יכול לנסות ולעשות 7 או אפילו 8 חזרות,ואם אימון קודם הוא עשה 6 ואימון זה 7-8 אז זאת התקדמות לא?
איך אתה אמור לדעת שאתה מוכן להעמיס יותר אבל מצד שני לא להגיע לכשל?
פשוט לא עובדים מראש עם % 100 ממה שאתה יכול ואז אתה תצליח לעשות 8 חזרות .
הכשל עצמו הוא לא כזה נורא אבל אימון מכוון אליו באופן קבוע מיותר ויכול להזיק .
ישן 16-09-08, 23:26   #57
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי coldfire צפה בהודעה
כן, האנשים המוסמכים פה הם מקור לידע טוב

זה שאתה מגיע לכשל לא תורם שום דבר להתקדמות שלך. הדבר היחיד שעשית זה הגעת לכשל. מה שתורם להתקדמות זה להוסיף משקל ולהתקדם. אם הרמת היום יותר מפעם שעברה, אז התקדמת בלי שום קשר לעובדה שהגעת לכשל או לא הגעת לכשל.

זה שאתה מגיע לכשל רק מקשה על מערכת העצבים להתאושש ואולי עושה אותה טיפה יותר יעילה. זה לא השריר שמגיע לכשל, אל מערכת העצבים.

עכשיו תגיד לי אתה. אתה מגיע 3 פעמים בשבוע לחדר כושר ועושה סקווטים מלאים 5X5? כשתעשה את זה תדבר איתי על אימונים עד כשל.

גם המאמרים המטופשים שאתה מסתמך עליהם הם לא בדיוק מקור לגאווה גדולה. ראינו את זה במאמר הטיפשי שנתת על "למה זה בסדר שהברך תעבור את קו האצבעות בלאנג'"

ברוב התוכניות ההמלצה היא להגיע לחזרה-שניים לפני כשל, גם ב5*5 שאתה כל כך אוהב. אם לא תעשה את זה אתה גם לא תתקדם יותר מדי. בכל מקרה ההמלצה היא להגיע לחזרה-שתיים לפני כשל. זה די סביר שבסט אחרון יהיה אפשר להגיע לכשל (חזרה אחרונה שאפשר לעשות מבלי עזרה).

אתה מגיע לחדר כושר ועושה FULL SQUAT 5*5? כל הכבוד לך. מה הקשר בין מחט לתחת אני לא יודע, אבל אנשים פה במקרה לא עובדים על 5*5 והשיטות אימון שלהם שונות. אם אתה מתאמן מתקדם ב5*5 אז כן, אתה צריך להגיע קרוב לכשל, בגלל זה יש לך את הפירודיזציה כדי שתוכל להתאושש. לא צריך להסביר לך את זה נכון?
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-08, 00:47   #58
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

1. מחקרים הראו שאין כמעט הבדל בין הגעה לכשל לבין אי הגעה מבחינת השפעה על תוצאות האימון.

2. מחקרים אחרים הראו שסינטזת חלבון מוגברת בשריר לאחר אימון נמשכת לא יותר מ-48 שעות, מה שמפריך את הטענה של hypertrophy שהתאוששות השריר ארוכה יותר מהתאוששות מערכת העצבים (כי אם זה היה נכון, אז הרי שהיה אפשר לעשות 349867568 סטים לכשל כל יומיים לאותו שריר).

3. ברמה הפרקטית, לדעתי, אין סיבה ואין צורך להגיע לכשל בכל סט בכל אימון, במיוחד בתוכניות אימון תדירות יחסית (FBW, AB וכו'). סט אחרון לכשל זה אפשרי ולפעמים רצוי מסיבות שונות (פיק לאחר תקופה, תחושת שביעות רצון מהאימון וכו') תלוי באימון ומטרתו. כמו כן זה גם תלוי באיזה תרגיל מדובר, בכפיפות מרפקים - ניחא, בסקוואט - זאת התשה של מערכת העצבים (אם נעשה באופן קבוע). הבעיה עם רוב התוכניות הפופולאריות כמו אלה שמלמדים בקורס מדריכים, שאין מאחוריהן שמץ של מחשבה, אפילו שהן אמורות להיות פשוטות בסופו של דבר. פשוט לבחור מגוון תרגילים מהבופה, אחד מפה, אחד מכאן, קצת מזה, קצת מההוא, הכל לכשל, ובסוף מסיימים עם איזה סלט לא ברור בלי כיוון מסוים, "כשאני ארגיש שהמשקל קל לי, אני אוסיף", אח"כ מה הפלא שרוב המתאמנים לא מתמידים, אין להם לאן לשאוף. המתאמן לא יודע בכלל מה הוא יעשה אימון הבא אז הוא סוחט את עצמו עד הסוף בכל אימון כדי להרגיש טוב עם עצמו.

4.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי magnezium צפה בהודעה
עברת הסמכה כול שהיא?אתה מקצוען בתחום או שאתה סטייל סראגזוזן 2 שקרא שתי מאמרים באינטרנט באנגלית וחושב שהוא מישהו?למה להתווכח עם אנשים שעברו קורסים ועובדים עם אנשי מקצוע ומתאמנים איתם?
אתה גם מציג את הקורס מדריכים כאילו זה מינימום תואר שלישי בפיזיולוגיה וביומכניקה, וגם הכי מצחיק שבקורס עצמו מלמדים שלמתאמנים ברמה של מתחיל-בינוני שזה הרוב פה בפורום, אין צורך להגיע לכשל, ואפילו מתאמנים ברמת מתקדם שהם מייחסים להם בין היתר גם מפתחי גוף מקצועיים, רשום במצגת "עצימות - RM ולעיתים עד כשלון". כלומר במילים אחרות לא להגיע לכשל באופן קבוע.
ישן 17-09-08, 01:15   #59
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

למה בתחום הזה דווקא המידע יותר משכנע כשהוא במסגרת של רכילות מפה לאוזן ותלוי ברושם ושכנוע במקום על אמיתות מדעיות? זה משגע

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-08, 01:41   #60
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza צפה בהודעה
למה בתחום הזה דווקא המידע יותר משכנע כשהוא במסגרת של רכילות מפה לאוזן ותלוי ברושם ושכנוע במקום על אמיתות מדעיות? זה משגע
למה אתה מתייחס?
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה