|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() טוב נתחיל מה יכול להיות..
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זאת התוכנית, לך לפיה.
מה זאת הבהלה הפתאומית לhst? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמה כאלה יש בפורום? אני יכול לספור אותם על יד אחת. אל תשאל אותי למה לא, תשאל אותם. למה HST? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כי הם רוצים היפרטרופיה, ומתמונות שפרסמת אפשר להסיק שמה שאתה מציע, זה לא ממש עובד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האמת שאנשים מחפשים פתרון מהיר, זמין ויעיל. ככה עובד המין האנושי וככה הוא עבד במרוצת ההיסטוריה. עוד בימי הפרושים חיפשו את המכלול, את התמונה הכוללת לציוויו של השם. יש הטוענים כי זהו עניין פוליטי ותו לא, אך לדעתי יש בזה מין ההומניזם. הדבר שיוביל למיצוי מלא של העניין, תוך כדי סיפוק הרגש האנושי של השגה, יממש על הצד הטוב ביותר את אמונתם ![]() במהלך השנים למד האדם להתפשר בדעותיו, כדברי הרפורמים, הקונסרבטיבים והרקונסטרוקטיבים. המקבילים להם הם הפרוטסטנטים והאנגליקנים שחיפשו את הייחוד, דבר שאינו לגמרי נכון שכן השפעת התרבות המקומית והסממנים האתניים של האוכלוסייה אכן השפיעו על הדרך בה בחרו לבצע את דברי האל... עכשיו הבנתם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
גם שחיף ששוקל 50 קילו יכול להדריך באדיבילדר איך להתאמן אני עדיין חושב שהתכנית האולטימטיבית זאת .ab אני לא אוהב hst וכל היוצא בזאת למרות כל ההמלצות על תכניות אלה (אני נגד הזנחת ווליום) נגיד 2 אימונים בשבוע לשריר גדול 10 סטים כל אימון יוצא 20 סטים בשבוע תדירות סבירה + ועצימות בינונית - גבוהה וויליום מצויין לדעתי זאת הכתנית המושלמת להיפרטרופיה וגם תכנית מצויינת לעלייה במשקלים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך נסיון איתה?