|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() כשתלמד מה ההבדל בין השקעה להקרבה אז אולי תבין דבר או שניים.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() איזה כיף שילד שעוד לא עשה צבא מלמד אותי דברים על החיים ![]() לא אכפת לי איך את מגדיר את זה, אבל כשמסתכלים על זה בגדול שום ספורטאי לא מקריב ולא משקיע ולא יודע מה, כמו שמפתח גוף עושה (אני מדבר איתך ברמות גבוהות). לאכול כאלה כמויות של אוכל ולהשקיע כל כך הרבה כסף, לא להקריב, וכל האימונים והחומרים, והדיאטה לתחרויות וכו, אף ספורטאי בעולם לא מתקרב לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אז בחייאת די לעשות עניין מהשקעה של שעה שעתיים ביום...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם בטוח שהוא גר בקרוואן כמו קאי גרין.
הקרבה זו נגזרת של השקעה כי ככל שאתה יותר משקיע כך אתה גם יותר מקריב מעצמך. מייקל פלפס אוכל כאלה כמויות של אוכל כי בעיקר הוא רוצה, הוא לא חייב. הוא אמר בראיון שהוא אוכל הרבה המבורגרים וג'נק פוד, אתה חושב שלBB יש את הפריווילגיה לעשות את זה? אז הוא מתאמן 4-5 שעות ביום, יופי.. כל שאר היום אין לו שום דבר אחר לעשות ובזה נגמרת ההשקעה שלו. ![]() אגב, שחיה זה ספורט שידוע כאחד הקשים אם לא הכי קשה, אבל זה לא מתקרב אפילו לפיתוח גוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימונים בעונה מפתח גוף מגיע לחד"כ בין 3-4 פעמים ביום (2-3 אירובי ואימון אנאירובי) ובקשר לקלוריות ? אצל מפתח גוף זה הכי גרוע באוף סיזן הוא מגיע ל-10k קלוריות ובחיטוב הוא צריך להרגיל את עצמו לכמות קטנה מאוד של קלוריות .. בקיצור עזוב אני יכול להמשיך עד מחר .. פיתוח גוף מקצועי זה הספורט עם הכי הרבה השקעה והקרבה נ-ק-ו-ד-ה . |
|
![]() |
![]() |