|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבאת לי שם משתמש של מישהו, מה עשית בזה?
אני רוצה לראות איפה כל הפורום אמר שצריך 6 לגדול ו3 לקטן
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() SHRAGA
THE SUN COLDFIRE REOHSES כל האנשים שמבינים והותיקים אמרו שנפח נמוך הכי טוב עם אתה עובד עם נפח גבוה שיהיה לך בהצלחה.. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=50365 ופה דיברו על ז ה |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() דבר ראשון 4 אנשים זה לא נקרא כל הפורום
דבר שני, דובר שם על מתאמנים מתחילים דבר שלישי דובר שם גם על כמה שזה אינדיודואלי ולא מתאים לכל אחד ציטוט:
אתה פשוט נתפסת לקטנות של הכמות סטים בתוכנית וחשבת שזה מה שצריך להופיע בכל התוכניות וזה מה שכולם צריכים לעשות
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() כל עוד אני יאכל טוב ויתאמן טוב אן סיבה שאני לא יתקדם גם עם מעט סטים לדעתי שטויות מה שאתה אומר עומס על השריר זה לא מה שיביא לי תמאסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() the-one אחרי שנה של אימונים אתה צריך להעלות לפחות ל-9 סטים לשריר גדול ו 5-6 לקטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני חושב ששריר קטן עובד מספיק בתרגילים המורכבים ועוד 3סטים בהחלט מספיק אן צורך בכל כך הרבה עבודה תעשה מה שאתה חושב ואני יעשה מה שאני חושב כל הפורום הזה רק בלבל אותי כל הזמן בגישה של מעט סטים כולם פה הראתי לכם תפוסט ועכשיו כבר לא יודע מה והלך פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() בסדר, אז כל הplים הם שחיפים מהכיתה הטיפולית. בוא אני אסביר לך משהו - תוכנית בנפח נמוך=העלאה במשקלי עבודה במהירות=יותר עומס על הגוף=יותר מסת שריר.
![]() |
#30 |
|
![]() למה אתה כ"כ בטוח בזה?