|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אנחנו מדברים על מסור? איך זה יכול להחליף חתירה? אולי להיות בנוסף אבל לא במקום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=JPfrBhdUHKQ
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
לא אבל באמת, נראה לך שזה שהוא עושה את זה זה אומר שהוא החליף מתח וחתירה בזה? בחייך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מאט בעצמו הודה שהוא עושה חתירות עם דאמבל במקום חתירות רגילות,משהו שקשור לנעילה של הדדליפט שלו.
כל תנועה מורכבת (וחתירה עם דאמבל זאת תנועה מורכבת) כאשר היא עצימה מספיק תוביל לשיפור,עצם העבודה שהיא יוני-לאטראלית לא פוסל אותה מלהיות יעילה.
![]() |
#5 |
|
![]() אתה לא רואה איך דדליפט וסקוואט יעזרו לך לגדול? מה נסגר איתך?
טווח של 5 חזרות זה איזון טוב בין עבודה עצימה לבין מספיק tut שיספיק לך לכל המטרות שלך בשלב הזה של המתחיל. חבל שלא קראת את הציטוטים שהבאתי לפה של גל, שאומר שבנאדם שמתמקד בטווח של 8 ומעלה ולא יורד לטווחים יותר נמוכים לעבודה יותר כבדה מאבד הרבה גדילה והתחזקות פוטנציאלים. אתה לא רואה איך דדליפט וסקוואט יעזרו לך לגדול? באמת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך לגוון בטווחי החזרות לא להיתקע ב 5. אתה לא רואה שכתבתי שאני לא יכול לעשות סקוואטים כרגע? באמת?
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אתה תגוון ברגע שתשיג בסיס. כרגע אתה לא צריך יותר מלבוא ולהרים בשיטתיות. אגב לעשות 8 חזרות כל האימון זה לא לגוון. אתה נקבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם לא שמת לב אני עושה גם טווחי חזרות שהם לא 8, וכשאני יעשה פיצולים יותר מתקדמים אני גם יגוון בטווחי החזרות יותר. וזה שאני לא הולך לכנסיית הריפטו לא הופך אותי לנקבה.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
l |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() כי להיות חזק זה איכסה ולתת עוד סט לבייספס זה אחלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא ראית שיש לי בתוכנית רק שני סטים לבייספס? חחחחחחחח אפילו שמתי הערה בצד שלא יגידו לי עוד שאני מפמפם בייספס בגלל זה.
![]() |
#14 |
|
![]() איפה הוא אמר את זה? אני מכיר את ריפטו בתור מישהו שצוחק על אנשים שמתחבאים מאחורי הגמישות שלהם בתור תירוץ לא לעשות סקוואט, ואומר שלשבור מקביל כל בנאדם בריא יכול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() ואתה לא עובד כבד, איפה העבודה ל3-5 חזרות? 8 זה נחמד בשביל backoff sets שאגב אתה לא צריך כרגע. מה שאתה צריך זה סקוואט ודדליפט ולבוא להרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שוגרזאזא ומו, בחייאת אתם מטילים ספק וחשד ומסיקים מסקנות ומפקפקים ורק הולכים אנטי כלפי כל אחד שלא מישיר עם ההשקפה שלכם. יש לי חברים עם פריצות, בלט דיסק ועוד שלל בעיות גב וברכיים, והם מתאמנים, בלי דדליפט / סקוואט או שעובדים עליהם עם משקל קל. זה אומר שהם צריכים לפרוש מאימונים לגמרי? עדיף שבנאדם יתאמן לא בצורה הכי מיטבית מאשר לא יתאמן בכלל. אתם לא תשכנעו אותו לעשות סקוואט, צאו מזה.
יש לציין שאני האחרון שיוותר על סקוואט / דדליפט באימון, או שיציע למישהו לוותר... אבל מה לעשות יש מתאמנים שלא יעשו גם אם אני ארצה וגם אם אני לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אבל עזוב , החבר'ה האלה פשוט מושפעים ... זה בעיה .. השקפת העולם שלהם היא כזו . יש את מי שלא רואה כמוהם = טועים יש את השקפת העולם שלהם = אמת ואין ימינה ושמאלה ... אין טעם להתווכח איתם , כי הם מאמינים שהם צודקים. אם תביא להם מישהו שלא גדל מתוכניות שהם הציעו הם יגידו לך שזה תפריט לקוי אם תביא להם אנשים חזקים מהם שלא עבדו כמוהם ועבדו מבודד אז זה חומרים אם תביא להם אדם שמרים יותר מהם בתחום שלהם וחזק מהם ויש לו תארים מוכרים אבל לא מסכים איתם אז הוא לא מנמק את התשובות שלו לכן הוא טועה... אם תראה להם תוצאות בשטח כנגד המחקרים האמפיריים שלהם, אז זה אחד מהסיבות למעלה בשבילם הגוף האנושי והמדדים לגדילה הם אבסולוטיים ועובדים על כולם בצורה הכי אפקטיבית בשיטה שהם מציעים לא משנה הגנטיקה שלו המצב הבריאותי שלו או כל דבר אחר שבהחלט מהווה משתנה קריטי... בשבילם אתה טועה כל עוד אתה לא מסכים איתם אתה יכול לראות דוגמא להם במובן הדתי "חרדים" ![]() הקיצר , לא משנה מה תאמר הם צודקים אתה טועה וזהו . לכן אני אומר ליגת "שקר כלשהו" בהצלחה לכם ... אבל אני עושה מה שעובד עליי הכי טוב ![]() וזה לא SS . ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מתאמנים עם מגבלה כלשהי צריך להתאים להם תוכנית מיוחדת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אולי אם היית עושה דדליפט וסקוואטים כמו שצריך היית יותר חזק ולא היו לך בעיות בברכיים ובגב. הכי קל לא לעשות, למה להתאמץ. ואף אחד לא אמר ששום דבר אחר לא פועל בכלל, פשוט שמה שאנחנו מציעים פועל הכי מהר וtime is money
|
![]() |
![]() |