|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() moo במקום לזיין במוח תעזור מה באת להעיר הערות עליו.
ולנושא אני נתקע בסט האחרון של הבנץ עם 20 קילו כל צד. ABC מה החלוקה ? נגיד A חזה יד קדמית כתפיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
a חזה כתפיים יד קדמית b גב רגליים יד אחורית 4 פעמים בשבוע אם אתה נתקע בבנץ' אז תוריד משקלים זה תמיד טוב לתקופה ואחר כך תחזור להעלות בנוסף זה מצוין שאתה מבודד את החזה שלך ומחלק לחלקים ככה הוא גדל הכי ייעיל ופרופורציונאלי חזה עליון ותחתון מאוד חשוב ככה אתה משקיע בכל סיב בשריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתור אחד שכל אחד ששואל שאלה בפורום אימונים אתה אומר לו תעשה ss בלי לדעת עליו שום נתונים אין לך זכות לומר לי את זה. ציטוט:
אפשרות שנייה זה להוריד 5-10 קילו ממשקל העבודה שלך בבנץ' ולעלות בחזרה משם זה אמור לעזור לפעמים. בקשר לחלוקה של abc הכי טוב זה ככה: A: חזה, יד אחורית ובטן b: גב ויד קדמית c: רגליים וכתפיים ואתה עושה את האימון בסדר הזה (זאת אומרת ב-b אתה עושה קודם גב ואז יד קדמית). בהצלחה. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לפעמים מחייך שאני קורא פה בפורום ובכך מפעיל 32 שרירים שונים ככה אני מקפיד לתקוף כל סיב וסיב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם אל תגיד לי מה ריפטו אמר או מה ביל סטאר אמר זה לא מעניין אותי, יש עובדות ואחת מהן היא שריפטו מתמחה בpowerlifting ולא בbodybuilding, שזו המטרה של רוב הפורום פה ורוב הסיכויים גם של פותח הפוסט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באופן כללי, גם בנץ' שטוח מפתח את כל סיבי החזה כמו שצריך ואין צורך להרוס את הכתפיים עם שיפועים. זה לא יהיה בהכרח אסון לעשות עם שיפוע, אבל לא לשם "דגש על החזה העליון". |
|
![]() |
![]() |