|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() Moo - האמת שלא שיניתי את הנפח והעצימות... הייתי עובד בתבניות קבועות ועד שמיציתי את כל הרוטציות של התרגילים פחות או יותר והפסקתי לגדול. ועבדתי מאוד עצים.
ספציפית עכשיו בגלל שגיוונתי 180% ואני עושה משהו מאוד שונה - אני מאמין שמכאן בא השינוי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מזל שאתה מאמין. באמת הגיע הזמן להפסיק עם ההתעסקות המאוסה בעובדות ומדע, האמונה זה מה שחשוב.
![]() |
#3 |
|
![]() בוא לא נתחיל שוב. עלי אישית הגיוון הביא תוצאות. מה עכשיו תגיד שאני הוזה? אוקיי אני צופה מראש שתגיד שהייתי יכול להתקדם מראש יותר טוב... בכל אופן זה היה המצב והגיוון זה מה שעזר, אני מאמין לנסיון האישי שלי לא לדת אם זאת הציניות שתכננת עליה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
החלפת תרגיל שינית עצימות (ביחס לתרגיל הקודם) חבל שאתה מאמין שהחלפת תרגילים מקדמת אותך אני מאמין שבלט פעם בשבוע עוזר למאסה וכח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
כי אני עובד חזק תמיד. אולי שאני מתחיל תוכנית / תרגיל חדש אני קצת בודק גבולות אבל אני כמעט תמיד מגיע לכשל או קרוב לכשל. |
|
![]() |
![]() |