|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
Banned
|
![]() ברגע שמישהו יעקוף את המשקל שלו בrm10 עם ss או 5x5 או כל ריפטו שיט אחר, רק אז תוכלו להעביר עליו ביקורת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() חחח
מה נהיה פה, אני גדלתי על אימונים עוד לפני שהיה קולמן, לפני קאטלר, לפני ריפטו וSS. למדתי שהתוכנית הכי טובה היא : לעבוד כמה שיותר נקי, פה ושם צ'יטים בלי הגזמה, לאכול כמו שצריך בהתאם למצב, מאסה או חיטוב ולישון את ה8 שעות בלילה. היום אני שוקל 113 קילו ומרוצה מאוד מהתוצאות. לא שולל אף תוכנית, אני כבר סוס זקן וקשה לשכנע אותי בקשר לדברים אחרים. לא ניסיתי בחיים 5X5, לא מכיר את התוכנית של ריפטו ולא יודע מה זה SS. הגעתי למימדים יפים, גם לפרופורציה סבירה מאוד. וכן, אני מסתכל מה חסר לי בגוף ונותן דגש, בדיוק כמו ששוורצנגר היה עושה. לכן, הכתפיים שהיו לפני 4 שנים החלק הכי חלש שלי, היום הם החלק הכי בולט אצלי. המראה לא משקרת. חבל לבזבז את הזמן בפורומים ודיבורים, לכו להרים ברזלים כבדים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
מארק ריפטו מאמן אתלטים משנת 1980(30 שנה) והתחרה עוד לפני כן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() וזה לא סותר את זה שהוא התאמן הרבה לפני שהוא שמע עליהם
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול לתת לי תשובה לשאלה בעמוד 4?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סלחו לי אבל אני חייב לצחוק על התגובה שלי , כי פשוט נקרעתי מימנה שוב ושוב חחחחחחח.. ואגב אחלה ביצוע, אתה חתיכת קרנף!!.. אתה צריך להבין שזה לא משנה מה תגיד, הם רק צודקים!! זה ריפטו. תבין רוני קולמן הוא חתיכת ליצן, כי אם הוא היה עושה ss הוא היה מתקדם בהרבה יותר!! וקאטלר ?!.. פחח'. הוא אדיוט גמור, הוא היה צריך לעשות 5x5 והוא היה מנצח את קולמן, אבל הוא לא הקשיב ועשה תרגילי ליצנות בעיה בעיה. אגב נמסר לי שמשה, קיבל ברגע זה כרטיס פרו קארד, שנה הבאה הוא הולך לתת פייט לקאטלר ואחר כך ילמד אותו להתאמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ובשביל הפרוטוקול אתה מפגר מאחורי ב2 קילו משקל גוף,נא להעלות קלוריות בהתאם.
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וכפי שכולם רואים זו לא רק התאוריה אלא גם יש תוצאות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
כבר קשה לי לסחוב את עצמי, זה לא קל. לגבי קלוריות, אני כמעט מקיא כל ארוחה שאני מכניס, פשוט אין מקום. בנוסף לאוכל, גם דוחף גיינר, פעמיים ביום. מסה זה יותר קשה מחיטוב... ![]() אני מתגעגע לארוחת טונה ופריכית אורז. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וכמה חלבון סתם מעניין
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מתכונן שוב לתחרות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
|
![]() ציטוט:
כלום לא זז על פחות הארדגיינר ;[
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
בהכנות לתחרות למדתי הרבה מאוד על עצמי, על התזונה ועל האימונים. וזה לא שלפני כן לא ידעתי. רציתי את זה כחוויה חד פעמית, אבל קשה לחיות בצורה כזו, אני מעריך מאוד אנשים שמתחרים שנה אחרי שנה. זה קשה מאוד מבחינה נפשית וכלכלית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]() מה קלוריות?
אני מינימום על 3500 ביום על משקל 74 אתה מציע לי לאכול פחות חלבון ויותר פחמימות? כבר עשיתי את זה, חוץ מעוד כמה קילו שומן זה לא נתן לי כלום
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
יכול להיות שהסגנון אימונים שלך פשוט לא אידאילי לעליה במסת שריר.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת-בנט אובר רו סרטון חדש שלי מהיום אשמח לביקורת. | The-One | אימונים | 12 | 06-05-09 03:01 |
לחיצת חזה 170 קילו 3 חזרות ....(סרטון) | RAZ55 | גלריות הגולשים | 35 | 04-10-08 17:41 |
סרטון של לחיצת חזה ויד קדמית | StaSus | גלריות הגולשים | 130 | 19-04-07 16:00 |