|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא רק לדחוף אוכל הוא גם מוגבל מבחינת העמסה הקיבה שלו לא תכיל את הכמויות האלו מה שאתה צריך לעשות לדעתי הכי טוב זה לבנות תפריט לעלייה במסה בנוסף לקנות גיינר עתיר פחמימות ותוכנית אימונים מסיבית בהדרגה לעלייה במסה.
חשוב לציין ששריר שוקל פי 2 משומן וגם נראה הרבה יותר טוב אז ככה שזה הדרך המהירה יותר לדעתי ואם תאכל הרבה אז יהיה לך גם שרירים וגם שומן ואז אולי תגיע ליעד שלך בכל מקרה אתה נזכר קצת מאוחר כי בשנה וחצי לעלות 15.5 קילו לפי הנתונים שהצגת זה לוקח זמן אפילו יכול לקחת כמה שנים אבל העקשנות משתלמת בסופו של דבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אחד שהיה רזה שחיף כל החיים שקלתי 52-51 קילו לפני שנה וחצי 1.69 היום אני 64 קילו בעזרת תפריט נכון+גיינר+אימונים מאסיבים+וקריאת המאמרים שנמצאים בפורום אז לעלות 15 קילו בשנה וחצי זה קשה אך אפשרי בהצלחה!
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אחי קוביות זה דבר שלא מסתכלים עליו שאין לך טיפת בשר בגוף,תתאמן ותאכל מספיק קלוריות ואל תפחד להשמין אפשר תמיד לחטב אם צריך,המלצה שלי קנה פרפקט 3000 או סיריוס מאס זה יעזור לך מאוד בעליה במאסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Bigger stronger faster, העלאה מחודשת. | Masquerade | פיתוח גוף תחרותי | 41 | 20-08-08 13:05 |
חיטוב / העלאה במסה | kingyo | תזונה ותוספים | 4 | 12-03-08 22:08 |
העלאה במשקלים, פירמידה | sandrik | אימונים | 85 | 06-06-07 05:13 |
עוד העלאה של הדיסק החדש של דיג'י יהל... | shai224 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 26-04-07 21:56 |
סרט- ויקטור מרטינז - Titans 3 - העלאה שלי | meni32 | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 03-01-07 00:32 |