|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין משהו ,
סתכלו למשל על הבחור הזה (מרים משקולות אולימפי מבולגריה): ![]() ![]() אתם רוצים להגיד לי שזה התוצאות שהוא קיבל מתוכנית אימונים שמורכבת מהנפות למיניהם דחיקות ותרגילים אחרים של כוח? אני פשוט מנסה להבין אם תוכנית בסגנון של מרימי משקולות אולימפיים יכולה להניב תוצאות כאלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() בטח שהיא יכולה להניב תוצאות כאלה ותהיה בטוח שהם לא עובדים כל הזמן על הכוח ובכל מקרה עם החומרים שהם לוקחים ואימונים טובים כמו שהם עושים אין סיבה שהם לא יקבלו גוף כזה אם לא יותר, הרגליים של הבחור הזה ממש מרשימות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל טוב ותזיז קצת ברזלים כבדים ותגיע לזה. התכניות לא באמת כאלה מהפכניות, כל עוד התוכנית מתאימה לרמה שלך מה שחשוב זה שאתה נח ואוכל טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() חיים, ההגיון אומר שהם עובדים רק על כוח. לפי איך שהוא נראה הוא מתחברה בקטגורית משקל מסויימת, וכל עוד יש משקל מקסימלי בקטגוריה, אסור לו לעבור אותו, לכן הוא צריך לשקול מעט ולהיות מאוד מאוד חזק. (הכל בהתאם לקטגוריה והכל)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא בהכרח ראיתי מרימי משקולות גדולים פתאום עובדים על הקייבל פושדאון או מבודדים כל מיני שרירים למיניהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
כי בכל זאת זה נשמע מאוד הגיוני שעובדים איתם מדי פעם גם על זה.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה בטח d:
רוב המרימי משקולות בקטגוריות הממוצעות (משהו כמו 80 קילו) בכלל לא מתקרבים לרמה שלו , שלא נדבר על החיטוב שיש לו. אז קיצור אני שואל אם מתאמן כמוני יוכל לעשות תוכנית כזאת ולהגיע לתוצאות טובות d: אני לא מדבר על מתאמנים עם חומרים כמובן |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעשות 4 חודשים ss ואז חודשיים-שלושה hst ותקופת מסה כל הזמן הזה (מסה נקייה, שלא תצטרך לפרוש באמצע/לתת חיטוב ארוך) ואז חיטוב או להמשיך עוד עם הhst אם אתה לא שמן מדי נשמע אחלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר ברור לי שתוכניות מהסוג הזה יותר טובות לגדילה , אבל אתה חייב להסכים איתי שתוכניות מהסוג של המרימים האלה הרבה יותר משמעותית מבחינת הכוח מאשר ss או כל תוכנית כוח אחרת.
|
![]() |
![]() |