|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
החדשות הפחות טובות הן שאתה חייב לעבוד קשה מאוד ולהתמיד כדי לעלות במסה. אני מניח שלא פשוט בשבילך לאכול כמויות גדולות לכן המלצתי היא שקודם כל תקפיד לאכול משהו כל 3 שעות. לאט לאט הגוף יתרגל ותוכל לאכול יותר. נסה להשתמש באבקת עליה במסה (צור קשר עם אחד הסניפים או איתי במייל שלי) או לחילופין נסה להכין שייקים בין הארוחות ולהתמקד במאכלים עתירי קלוריות. הנה כמה מאכלים שיעזרו לך להתחיל: טחינה גולמית, חלווה (אפשר לשים בשייק), אבוקדו, שקדים ואגוזים, שיבולת שועל, פסטות. אני מניח שלח'ברה פה באתר יש עוד כמה רעיונות ומתכונים שיעזרו לך... בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Bigger stronger faster, העלאה מחודשת. | Masquerade | פיתוח גוף תחרותי | 41 | 20-08-08 12:05 |
חיטוב / העלאה במסה | kingyo | תזונה ותוספים | 4 | 12-03-08 21:08 |
העלאה במשקלים, פירמידה | sandrik | אימונים | 85 | 06-06-07 04:13 |
עוד העלאה של הדיסק החדש של דיג'י יהל... | shai224 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 26-04-07 20:56 |
סרט- ויקטור מרטינז - Titans 3 - העלאה שלי | meni32 | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 02-01-07 23:32 |